Steam Hesabımın değeri neden 99 TL?

En ucuz haliyle 99 TL, günün fiyatı 1.4K zaten. Örneğin Valve Pack vardır hesapta 10 liraya düşüyor ama şu anki fiyatı hayvan gibi. Rankları falan kattığını sanmıyorum değere.

Toplam yatırdığın tutar 1.4K mı? Hiç bir şeyi indirimli almadın mı? Her şeyi bugünün fiyatıyla mı aldın cidden. Hayırlısı.

Yazıyor altında işte, var olan oyunların en düşük ücreti göz önüne alınarak hesaplanıyor o tutar. Sonuçta altın almıyorsunuz, oyunlar gün geçtikçe değerini kaybediyor.

En ucuz haliyle 99 TL, günün fiyatı 1.4K zaten. Örneğin Valve Pack vardır hesapta 10 liraya düşüyor ama şu anki fiyatı hayvan gibi. Rankları falan kattığını sanmıyorum değere.
yok para olarak sadece 1.4k yatırdım

rank ları levelleri hesaba katmıyorum

İndirimli birkaç şey almışımdır. ama çoğu indirimsiz olması lazım

Senin aldığın fiyat değil oradaki işte. Ürünlerin toplam indirime girdiği değere göre zaten çok oyun da yokmuş GTAV, FH4 para etmiştir geçmişte. CS içeriğini bilmiyorum ama onun dışındakiler için gayet normal fiyat fazla bile hatta.

Satar

Satarken peki 100 TL'ye mi koymalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…