Steam Hesabımın değeri neden 99 TL?

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
1.4K yatırdığım Steam hesabı nasıl 99 TL oluyor anlamadım. CS:GO MGE rank 10 ve 5 yıl rozetli yeşil güven faktörlü hatalı mı gösteriyor ben mi yanlış bakıyorum?

1681914124255.png

Eğer yanlış ise hesabın değerine bakabilecek var mı?

En ucuz haliyle 99 TL, günün fiyatı 1.4K zaten. Örneğin Valve Pack vardır hesapta 10 liraya düşüyor ama şu anki fiyatı hayvan gibi. Rankları falan kattığını sanmıyorum değere.

Toplam yatırdığın tutar 1.4K mı? Hiç bir şeyi indirimli almadın mı? Her şeyi bugünün fiyatıyla mı aldın cidden. Hayırlısı.

En ucuz haliyle 99 TL, günün fiyatı 1.4K zaten. Örneğin Valve Pack vardır hesapta 10 liraya düşüyor ama şu anki fiyatı hayvan gibi. Rankları falan kattığını sanmıyorum değere.
yok para olarak sadece 1.4k yatırdım

rank ları levelleri hesaba katmıyorum

En ucuz haliyle 99 TL, günün fiyatı 1.4K zaten. Örneğin Valve pack vardır hesapta 10 liraya düşüyor ama şu anki fiyatı hayvan gibi. Rankları falan kattığını sanmıyorum değere.

Toplam yatırdığın tutar 1.4K mı? Hiçbir şeyi indirimli almadın mı? Her şeyi bugünün fiyatıyla mı aldın cidden. Hayırlısı.

İndirimli birkaç şey almışımdır. ama çoğu indirimsiz olması lazım

Senin aldığın fiyat değil oradaki işte. Ürünlerin toplam indirime girdiği değere göre zaten çok oyun da yokmuş GTAV, FH4 para etmiştir geçmişte. CS içeriğini bilmiyorum ama onun dışındakiler için gayet normal fiyat fazla bile hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı