Aynen ya, biride çıkıp 22K verecek üstüne dolandırılma garantili.22K ya koymuştum.
Aynen ya, biride çıkıp 22K verecek üstüne dolandırılma garantili.22K ya koymuştum.
1 gün sonra geri alınma garantili, neyse araştırmamışsınız bazı şeyleri herhalde.
Valve fark etti mi direk hesabı kilitliyor bunu bilmiyosun galiba.Kesinlikle o tarz durumlara girmem zaten ilana koyduğum sitelerde kimlik doğrulamali saticiyim.
Tamamen saçmalık. Para harcanan bir hesabın değerinin olmaması, herhalde hiç girmediniz.
620 oyunum var ve neredeyse hesaba 1K dolar para harcadım. Bende satmaya kalktığımda satamam. Steam hesapları kendi içinde değeri olsa da satışta hiçbir değeri yok. Geri alması kolay ve yasak satışı. Zorlasanız 400 - 500 TL üstüne satmanız mümkün değil. Hayal dünyasında yaşamaya devam edebilirsiniz.
Valve fark etti mi direk hesabı kilitliyor bunu bilmiyosun galiba.
Hesabı görme şansım varmı?Ben verdiğiniz fiyatın üstünden alabilirim eğer okeyseniz.
Steam hesapları kişisel kullanım içindir. Satılması ve satın alınması zaten yasaktır, fark edildiğinde hesap kilitlenebilir. Ayrıca hesap sahipliğinin doğrulanması ile satılan hesabı eski sahibi çok kolay bir şekilde geri alabilir. Bu risk faktörleri hesabın değerini çok düşürür. Hesaba ileride ne olacağını asla öngöremezsiniz. Ayrıca Türkiye’de hesap satışlarına pek rağbet yok. İkinci el eşya alıp satmıyorsunuz, bu şekilde düşünemezsiniz.Tamamen saçmalık para harcanan bir hesabın değerinin olmaması herhalde hiç girmediniz.
Bu bir anlam ifade etmiyor.Kesinlikle o tarz durumlara girmem zaten ilana koyduğum sitelerde kimlik doğrulamali saticiyim.
+ olarak o gmail ile bir dahada steam hesabı açamıyorsunuz bunuda belirteyim.O konular hakkında herhangi bir bilgim yok artık oyun oynadığım için ilana koydum boşa duruyor.
Steam hesapları kişisel kullanım içindir. Satılması ve satın aşınması zaten yasaktır, fark edildiğinde hesap kilitlenebilir. Ayrıca hesap sahipliğinin doğrulanması ile satılan hesabı eski sahibi çok kolay bir şekilde geri alabilir. Bu risk faktörleri hesabın değerini çok düşürür. Hesaba ne olacağını asla öngöremezsiniz. Ayrıca Türkiye'de hesap satışlarına pek rağbet yok. İkinci el eşya alıp satmıyorsunuz, bu şekilde düşünemezsiniz.
Bu bir anlam ifade etmiyor.
Artı olarak o Gmail ile bir daha da Steam hesabı açamıyorsunuz bunu da belirteyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.