Steam Hesabın ilk mailini ve kullanılan anahtarları nasıl bulunur?

Daha önce başıma gelmedi. Fakat son zamanlarda Steam hesaplarının çalınması bayağı popüler. Hem kendimi hem de sizi bilinçlendirmek için bu konuyu açma gereği duydum. Çalındığında desteğin istediği kritik bilgiler hangileri? Hesabım çok eski ve mail değişimi yapmıştım. İlk mailden emin gibi bir şeyim fakat bu bilgiyi nasıl teyit ederim? Ve sanırım aktif ettiğim anahtarları da istiyorlarmış, ben aktif ettikten sonra hangi anahtarı kullandığımı kaydetmem. Satın alımlardan sonra mailime gelen makbuzlar anahtar yerine geçer mi? Başka nelere dikkat etmek gerekir hep birlikte bilgilenelim. Daha önceden tecrübesi olanlarda paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle ilk soruna cevap veriyorum
1-) eski ilk maillerinin hepsini kontrol edip mail arama kısmından Steam ID girip arattığında ilk mail olup olmadığını anlayabileceğin epostalar görebilirsin.
2-) hesabında kullandığın epinler üye tabanlı sitelerden satın alındıysa eğer sitenin siparişler geçmişinden epinleri görüp not defterine kaydedebilirsin.
3-) hesapta kullandığın ilk telefon numarasıda sorgulanıyor ayrıca Steam Guard kodunu alabildiğini içeren hesap ID görünecek şekilde mobil uygulmadan SS alıp saklayabilirsin ve kurtarma kodunu biliyorsan guardın onu da bir yere kaydetmeni öneririm.
4-) ayrıca evet makbuzlarında bir nevi kurtarma bilgileri yerine geçebiliyor tabii ki tek başına bir geçerliliği yok.

Merhabalar öncelikle ilk soruna cevap veriyorum
1-) eski ilk maillerinin hepsini kontrol edip mail arama kısmından Steam ID girip arattığında ilk mail olup olmadığını anlayabileceğin epostalar görebilirsin.
2-) hesabında kullandığın epinler üye tabanlı sitelerden satın alındıysa eğer sitenin siparişler geçmişinden epinleri görüp not defterine kaydedebilirsin.
3-) hesapta kullandığın ilk telefon numarasıda sorgulanıyor ayrıca Steam Guard kodunu alabildiğini içeren hesap ID görünecek şekilde mobil uygulmadan SS alıp saklayabilirsin ve kurtarma kodunu biliyorsan guardın onu da bir yere kaydetmeni öneririm.
4-) ayrıca evet makbuzlarında bir nevi kurtarma bilgileri yerine geçebiliyor tabii ki tek başına bir geçerliliği yok.
Teşekkür ederim ilk denediğim mailde sanırım buldum. Mail doğrulama mailimi gördüm ve emin oldum artık. Hatta eke eklediğim bir şeyide gördüm... Humble bundle tarzı yerler dahil olmak üzere çok CD key kullandım ve bunlar şart mı? (Siteye giriş yaptım fakat girdiğim kodları göstermedi) Bilmediğim için hangi kodu kullandığımı kaydetmedim. Eğer bulursam 1-2 kod bile işe yarar mı?

Dosya Ekleri

• 1691612649171.png
    1691612649171.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 69
Teşekkür ederim ilk denediğim mailde sanırım buldum. Mail doğrulama mailimi gördüm ve emin oldum artık. Hatta eke eklediğim bir şeyide gördüm... Humble bundle tarzı yerler dahil olmak üzere çok CD key kullandım ve bunlar şart mı? (Siteye giriş yaptım fakat girdiğim kodları göstermedi) Bilmediğim için hangi kodu kullandığımı kaydetmedim. Eğer bulursam 1-2 kod bile işe yarar mı?
Rica ederim evet dediğin gibi hiç yoktansa 1-2 kodun varlığı bile hesabın sahibi olduğunu kanıtlamak için büyük bir etken epostana gelen ilk satın alma makbuzu da artı olarak kullanabileceğin bir kanıt Steam LoL Support gibi çok fazla ayrıntı aramıyor zaten olası durumda hesabını geri alman bu söylediklerimle kolaylaşacaktır merak etme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı