Merhaba, öncelikle MSÜ sınavında 40 soru Türkçe var. Ben EA öğrencisiyim, sizce Türkçede MSÜ sınavına girmişler için paragraf kaç soru çıkar, kaç bilgiye dayalı, kaç paragraf var, günde kaç saat paragraf çalışayım?
Ortalama 30-32, geri kalanı dil bilgisi MSÜ'de daha fazla çıkıyor her gün düzenli paragraf çözebilirsin.Merhaba, öncelikle MSÜ sınavında 40 soru Türkçe var. Ben EA öğrencisiyim, sizce Türkçede MSÜ sınavına girmişler için paragraf kaç soru çıkar, kaç bilgiye dayalı, kaç paragraf var, günde kaç saat paragraf çalışayım?
kaç soru mesela şuan 40 soruda 15 net yapabiliyorum 3 ayda yetişmesi lazımOrtalama 30, geri kalanı dil bilgisi MSÜ'de daha fazla çıkıyor her gün düzenli paragraf çözebilirsin.
Gunluk 30 paragraf surelı coz netlerın artınca 40a cıkaıblırsın.
Hocam şu an Türkçe 25 26 netlerde 3 aya yetişirmi mat yok sosyal 14 net 1 net fen.
Gunluk 30 paragraf surelı coz netlerın artınca 40a cıkaıblırsın.
Önceki mesajda yazdığım gibi ortalama 30 fazla yanlışın var paragraf taktiklerine baktın mı?Kaç soru mesela şu an 40 soruda 15 net yapabiliyorum 3 ayda yetişmesi lazım.
Hocam şu an Türkçe 25 26 netlerde 3 aya yetişirmi mat yok sosyal 14 net 1 net fen.
Hedef astsubaylık.
ne taktikleiÖnceki mesajda yazdığım gibi ortalama 30 fazla yanlışın var paragraf taktiklerine baktın mı?
Sana matematik için 10 günde temel oluşturma bıyıklı matematiiğin kitabını önerirebilirim 10 net kazndırır ve astsubaylık için yeteerli.
Ne taktiklei.
Mat olmadan ilerlemeye çalışsam peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.