Steam Hesabından habersiz işlem yapılmış

Rakmoasssss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, dün gece 28 Aralıkta Steam'den 3 defa 5 dolarlık bir işlem yapılmış ve benim Steam satın alım geçmişimde filan gözükmüyor ama kartımda gözüküyor. Ne yapacağım bilen var mı?

Steam destek ile iletişime geçin. İstedikleri tüm bilgileri atın.

Kanka iletişime geçtim ama ondan önce bakayı aradım banka kartı filan kapattırdı bundan önce de zaten envanterimi çaldırdım zaten hesabıma giriş yapılmıştı şifreyi filan değiştirdim oradan mı çaldılar acaba vallahi delireceğim adamlar benim envanterimi boşalttı üstüne bir de kartımı çalıyor.

Kanka ben ödeme tarihini 29 diye işaretledim ama olay dün yaşandı destek iletişiminde bunu belirttim yardımcı olurlar gene değil mi?

Son düzenleme:
Kanka ben ödeme tarihini 29 diye işaretledim ama olay dün yaşandı destek iletişiminde bunu belirttim yardımcı olurlar gene değil mi?

Bilmiyorum, banka ekstrenizde ne görünüyorsa öyle doldurmanız lazım. Bu arada kredi kartınızı Steam hesabınız üzerinden çalamazlar o ayrı olarak çalınmış. Başka hesaplarınız, kartlarınız sağlam mı diye kontrol edin. Zararlı yazılım vs. olabilir bilgisayarınızda.

Bilmiyorum, banka ekstrenizde ne görünüyorsa öyle doldurmanız lazım. Bu arada kredi kartınızı Steam hesabınız üzerinden çalamazlar o ayrı olarak çalınmış. Başka hesaplarınız, kartlarınız sağlam mı diye kontrol edin. Zararlı yazılım vs. olabilir bilgisayarınızda.

Kanka vallahi 29 Aralık diye doldurmuşum ya sıkıntı çıkar mı bilmiyorum bir de evet 2 tane virüs çıktı bilgisayardan onları direkt sildim.

Arkadaşlar merhaba, dün gece 28 Aralıkta Steam'den 3 defa 5 dolarlık bir işlem yapılmış ve benim Steam satın alım geçmişimde filan gözükmüyor ama kartımda gözüküyor. Ne yapacağım bilen var mı?

Dostum öncelike soğuk bir su iç ve sakinleş sonra da hocamın belirttiği gibi Steam desteğe başvur lütfen!.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı