Bir sıkıntı çıkmaz kardeşim sıkıntı çıkacak olsa Epic Games kendisi uyarır. Netflix gibi.Yasal ve resmi taraftan başlayayım.
Link:Epic Games | Account Security
hesap satın almayın veya başkalarıyla paylaşmayın
Hesap satın almak, satmak veya paylaşmak yasaktır. Hesabınızda gerçekleştirilen her eylem sizin sorumluluğunuzdadır. paylaşım sonucu hesabınızın engellenmesi, hesap sahibi olarak sizin sorumluluğunuzdadır.
Hesap satın almak ve satmak hizmet şartlarımıza aykırıdır ve hesabın engellenmesine neden olur?
Şimdi gerçek hayata gelirsek, legal değil. Fakat illegal mi o da tartışılır. Ben parayla birçok kişiye hesap paylaşanların bile ban yediğini göremedim. Sende yemezsin. Ha ama yine de bu bir risk. Alıp almamak sana kalmış.
Bendeki Epic Games hesabını kendi bilgisayarımdan ben, yan odada kardeşim kendi bilgisayarından oynuyor. Bir sıkıntı çıkar mı? İkimizde aynı anda farklı oyunlara giriyoruz.
İnternet ne alakaİnternetten bir Epic Games hesabı alırsanız birkaç gün sonra kesinlikle şu ekranı görmezsiniz:
Cevabın tamamını okumadığını düşünüyorum. Zira benim dediğim şeyi ikilemezdin.Bir sıkıntı çıkmaz kardeşim sıkıntı çıkacak olsa Epic Games kendisi uyarır. Netflix gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.