Hesabınızın parolasıyla oturum açın seçeneğini devre dışı bırakma

KusursuzGT

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
192
Çözümler
1
1633849912602.png
 
CTRL + ALT + DEL yapın, parola değiştir deyin. Daha sonrasında eski parolanızı girdikten sonra yeni parola kısımlarını boş bırakın ilerleyin. Şifre kalkacaktır.

CMD ile; cmd penceresini yönetici olarak açın. net user oturumkullanıcıadı yazın ve enterlayın. Şifre yine kalkacaktır.

Şifreyi kaldırmadan oturuma giriş yaparken şifre gereksinimini kapatma;
Windows + R; netplwiz ; Kullanıcılar giriş yapmak için şifre girmelidir tikini kaldırın. Eğer netplwiz yazdığınızda açılan pencerede böyle bir şey yoksa; PowerShell Admin çalıştırın.
New-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device" -Name DevicePasswordLessBuildVersion -Value 0 -Type Dword –Force bunu yazdıktan sonra enterlayın.

netplwiz açıksa kapatın ve tekrar netplwiz açın.
Bu kadar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı