Steam Hesap 2038'e kadar kilitlendi

• Konuyu başlatan Dush
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.106

Dush

Hectopat
Daha fazla  
image.png

CS'den birisi istek attı FACEIT'te oynayalım dedi bu da onun yazdığı bende okey dedim ama bu ne alaka ya. Banlanma sebebini anlayamadım yardımcı olur musunuz Steam desteğe yazdığımda destek talebini kapatıyorlar cevap yok.

1730392697054.png

Desteğe ulaşmaktan başka yapacağın bir şey yok. Destek açabilir veya açmayabilir. Açmazsa soğuk su iç, geçmiş olsun.

Link göndermedi gönderse bile tıklamazdım.
O zaman o kişiyle bir bağlantısı yoktur, daha önceden farklı bir yere falan bağlanmış olabilir misiniz Steam hesabınızla? Destek dönüş yaptığında nedeni az çok ortaya çıkar gibi muhtemelen, yazmaya devam edin.

Bu arada koyduğunuz ilk fotoğraftaki mesaj anladığım kadarıyla sizin hesabınız ile gönderilmiş, yasak sebebi bu gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2341516

CS'den birisi istek attı FACEIT'te oynayalım dedi bu da onun yazdığı bende okey dedim ama bu ne alaka ya. Banlanma sebebini anlayamadım yardımcı olur musunuz Steam desteğe yazdığımda destek talebini kapatıyorlar cevap yok.

Eki Görüntüle 2341521
Geçmiş olsun hocam, Steam Destek'e başvurmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. En kötü 2038'e kadar para biriktirip güzelinden bir envanter dizersiniz 😁.

Eki Görüntüle 2341516

Eki Görüntüle 2341521
Bu mesaj şüpheli mesaj! Çünkü sana arkadaşlik önermemiş ve bana sen öner bu acil diyor. Sen desteğe mesaj içeriğini anlamadığını dikkat edeceğini yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı