Steam Hesap kilitlendi

1) Steam'e kaydolurken kullandığınız ilk e-posta adresiniz ile yeni bir destek talebi oluşturmanız istenmiş.

2) Yeni destek talebini açmadan önce Steam hesabınızdan/hesaplarınızdan tüm platformlarda çıkış yapmanız istenmiş. Bu destek işlemi sonuçlanana kadar da giriş yapmayı denemeyin zaten.

3) Eğer bu ilk e-postanıza erişimiz yoksa, artık Gmail, Hotmail vs hangisini kullandıysanız onlara da ayrıca bir ticket atıp o e-posta adresine tekrar erişmeniz veya e-posta adresiniz silindiyse bile geçici bir süre o e-posta adresini aktif hale getirmeniz gerekecek. Kullandığınız mail sağlayıcısı bu tür durumlarda yardımcı olur size zaten.

Peki bu destek talebini e-posta üzerinden mi atacağız Steam'e anlamadım hocam yoksa Steam destek üzerinden benim e postam bu bu mu diyeceğiz

Peki bu destek talebini e-posta üzerinden mi atacağız Steam'e anlamadım hocam yoksa Steam destek üzerinden benim e postam bu bu mu diyeceğiz
Sizin açtığınız konuya da yazdım. Yine Steam Destek üzerinden yapmanız gerek bu işlemi. İlk e-posta adresinize erişiminiz varsa kısa sürede çözülür. Önce normal destek başvurusunu yapıyorsunuz. Onlar da genelde sizin hesabın ilk sahibi olduğunuzu doğrulamak için size Steam'e kayıt aşamasında kullandığınız ilk e-postanız üzerinden bir bağlantı/kod gönderirler. Şifrenizi sıfırlarsınız sorun çözülür.

Ancak tekrar yapmayın. İndirim istemek, pazar ile ilgili konularda arkadaş ekler misin vb istekler şüpheli görünüyor Steam'de. Tekrarı halinde kalıcı ban söz konusu olabilir. Aman dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı