Rockstar Games Hesap açılmıyor

mertacgzz

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba GTA 5 oynayacağım fakat hesap açamıyorum. Hesap oluşturma kısmında kendi mail adresimi girince kayıtlı bir hesap var diyor. Şifreyi yenileyip girmeye çalışıyorum. E-posta bulunamadı hatasını alıyorum. Yeni hesap açmaya çalıştım fakat Epic Games hesabına bağlı bir hesap var diyor. O hesabı nasıl görüntüleyip kaldırcağımı bilmiyorum. Kısacası hiçbir şeklilde giriş yapamıyorum Rockstar Launcher'a hesap açamadığım için.

1733556189156.png

Yeni hesap oluşturmama rağmen de bu hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir Rockstar Games hesabına bağlı. Lütfen bunun yerine o hesapla giriş yapın" Türkçe karşılığı bu şekilde anladığım kadarıyla kullanmış olduğun Epic Games hesabı farklı bir Rockstar hesabına bağlı internette bununla ilgili birkaç video olması lazım.

"Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir Rockstar Games hesabına bağlı. Lütfen bunun yerine o hesapla giriş yapın" Türkçe karşılığı bu şekilde anladığım kadarıyla kullanmış olduğun Epic Games hesabı farklı bir Rockstar hesabına bağlı internette bununla ilgili birkaç video olması lazım.

Onun farkındayım talep oluşturdum az önce ama bakalım dönüş yapacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı