Hayatımda ön ödemeli kartlar hariç hiç banka hesabım olmadı. Hangi bankayı önerirsiniz acaba? Şu an Papara kullanıyorum ancak IBAN'dan para aktarma özelliği falan da çalışmıyor. O yüzden bir banka hesabı açayım diyorum gerektiğinde onu kullanırım.
Hayatımda ön ödemeli kartlar hariç hiç banka hesabım olmadı. Hangi bankayı önerirsiniz acaba? Şu an Papara kullanıyorum ancak IBAN'dan para aktarma özelliği falan da çalışmıyor. O yüzden bir banka hesabı açayım diyorum gerektiğinde onu kullanırım.
Neden?Ziraat dışında bütün bankaları tercih edebilirsiniz.
Ziraat Bankası kullanıcısıyım. ATM sırası beklemek, müşteri temsilcisine bağlanmak (en son şakasız 27 dakikada bağlandım), hesap açtırmak için iki kez şubeye gitmek ve kart bekleme gibi konular oldukça yorucu.Neden?
18 üstüyüm.Yaşınız 18 üstü mü altı mı?
Enpara bildiğimiz banka, QNB FinansbankHerkese teşekkür ederim, kredi kartı kullanmayı düşünmüyorum sadece banka kartı olarak kullanacağım. Ayrıca Enpara biraz daha papara gibi mi yoksa bildiğimiz banka mı? Mesela Papara IBAN'ımı sahibinden bile kabul etmemişti o tarz şeyler yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.