Hesap açmak için banka önerisi

Sylesws

Hectopat
Yer
Türkiye
Hayatımda ön ödemeli kartlar hariç hiç banka hesabım olmadı. Hangi bankayı önerirsiniz acaba? Şu an Papara kullanıyorum ancak IBAN'dan para aktarma özelliği falan da çalışmıyor. O yüzden bir banka hesabı açayım diyorum gerektiğinde onu kullanırım.

Hayatımda ön ödemeli kartlar hariç hiç banka hesabım olmadı. Hangi bankayı önerirsiniz acaba? Şu an Papara kullanıyorum ancak IBAN'dan para aktarma özelliği falan da çalışmıyor. O yüzden bir banka hesabı açayım diyorum gerektiğinde onu kullanırım.

Ben QNB maaş müşterisiyim gerekli kriterleri karşılamadıkça EFT ve Fast gönderimlerde para kesintisi oluyor. Onun haricinde Yapı Kredi world Platinium kredi kartım var. Gerektiği zaman taksit oranları vadesiz gibi çoğu yerde ön plana çıkıyor bazen işime de geliyor. Normal banka hesabı açacak isen QNB önermem onun haricinde deneyimim yok. Biraz da sana bağlı.

Banka olarak kullanacaksanız Enpara güzel kredi kartında da aidat vs ödemiyorsunuz transferlerde gönderim ücreti olmadığı için IBAN transferlerinden de uzun vadede kâr elde edebilirsiniz. Kredi kartı kullanımı ön planda olacaksa Yapı Kredi güzel diyebilirim bana Garanti Bankası'nın arayüzü biraz karmaşık geliyor.

Ziraat Bankası kullanıcısıyım. ATM sırası beklemek, müşteri temsilcisine bağlanmak (en son şakasız 27 dakikada bağlandım), hesap açtırmak için iki kez şubeye gitmek ve kart bekleme gibi konular oldukça yorucu.

Yaşınız 18 üstü mü altı mı?

Herkese teşekkür ederim, kredi kartı kullanmayı düşünmüyorum sadece banka kartı olarak kullanacağım. Ayrıca Enpara biraz daha papara gibi mi yoksa bildiğimiz banka mı? Mesela Papara IBAN'ımı sahibinden bile kabul etmemişti o tarz şeyler yaşar mıyım?
Enpara bildiğimiz banka, QNB Finansbank

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı