Hesap açmak için banka önerisi

Enpara bana baya mantıklı geldi böyle. Transfer ücreti falan almaması da çok güzel sanırım Enpara hesabı açacağım. Kullananlar cevap atabilir mi acaba müşteri temsilcisine ulaşmak falan kolay mı, sorun yaşayan oldu mu? Ayrıca hangi ATM'lerden ek ücret olmadan işlem yapabilirim?

Hayatımda ön ödemeli kartlar hariç hiç banka hesabım olmadı. Hangi bankayı önerirsiniz acaba? Şu an Papara kullanıyorum ancak IBAN'dan para aktarma özelliği falan da çalışmıyor. O yüzden bir banka hesabı açayım diyorum gerektiğinde onu kullanırım.
Her yerde şubesi olan bankaları tercih et.
Şubesi veya ATM si her yerde olan.
Ak Bank.
iş Bank.
Yapı Kredi..

Enpara bana bayağı mantıklı geldi böyle. Transfer ücreti falan almaması da çok güzel sanırım Enpara hesabı açacağım. Kullananlar cevap atabilir mi acaba müşteri temsilcisine ulaşmak falan kolay mı, sorun yaşayan oldu mu? Ayrıca hangi ATM'lerden ek ücret olmadan işlem yapabilirim?

Enpara'da QNB ATM'leri tamamen ücretsiz. QNB'nin yan şirketi zaten.

QNB dışında ayrıca ayda 3 defa TEB ve DenizBank ATM'lerini kullanabilirsiniz ücretsiz olarak.

Şahsen Enpara kullanmasam da (17 yaşımda olduğumdan dolayı yoksa Enpara'yı çok severim.) Pek sıkıntı yaşayan görmedim müşteri hizmetleri konusunda.

Enpara Online özel bir banka olduğu için Enpara uygulamasından hesap açmanız şart.

Son düzenleme:
Enpara'da QNB ATM'leri tamamen ücretsiz. QNB'nin yan şirketi zaten.

QNB dışında ayrıca ayda 3 defa TEB ve DenizBank kullanabilirsiniz ücretsiz olarak.

Şahsen Enpara kullanmasam da (17 yaşımda olduğumdan yoksa Enpara'yı çok severim.) Pek sıkıntı yaşayan görmedim müşteri hizmetleri konusunda.

Enpara Online özel bir banka olduğu için Enpara uygulamasından hesap açmanız şart.
Hocam Enpara'ya başvurdum şimdi. Bana başvurunun tamamen tamamlanması için hizmet saatleri içinde görüntülü görüşme gerektiğini söyledi. Sonrasında bir anda başvurunuz reddedildi diye mesaj geldi. Bunun nedeni ne olabilir acaba alt tarafı hesap açmaya çalıştık, kredi kartı falanda değil.

Hocam Enpara'ya başvurdum şimdi bana başvurunun tamamen tamamlanması için hizmet saatleri içinde görüntülü görüşme gerektiğini söyledi. Sonrasında bir anda başvurunuz reddedildi diye mesaj geldi. Bunun nedeni ne olabilir acaba alt tarafı hesap açmaya çalıştık, kredi kartı falan da değil.

Dedikleri gibi mesai saatleri içinde başvurmayı deneyin. Tahminimce gece başvurduğunuz için otomatik reddedildi sistem tarafından. Yoksa Encard yani banka kartı almak çok zor bir şey değil.

Enpara bana baya mantıklı geldi böyle. Transfer ücreti falan almaması da çok güzel sanırım Enpara hesabı açacağım. Kullananlar cevap atabilir mi acaba müşteri temsilcisine ulaşmak falan kolay mı, sorun yaşayan oldu mu? Ayrıca hangi ATM'lerden ek ücret olmadan işlem yapabilirim?
X'ten DM'den yazıyorum, müşteri hizmetleri konu ile ilgili beni geri arıyordu zamanında. Hala bu şekilde bir yol izliyorlar mıdır bilmem. Bir şekilde seni bulup ulaşıyorlardı yani.

Hocam Enpara'ya başvurdum şimdi. Bana başvurunun tamamen tamamlanması için hizmet saatleri içinde görüntülü görüşme gerektiğini söyledi. Sonrasında bir anda başvurunuz reddedildi diye mesaj geldi. Bunun nedeni ne olabilir acaba alt tarafı hesap açmaya çalıştık, kredi kartı falanda değil.
İcra varsa boşuna uğraşmayın.
Maalesef her ay her bankaya yazı geliyor.
Hesapta 1₺ varsa el konuluyor.
Ve ekranda ....bankaya .... Tutarında borcunuzdan dolayı, Hesabınızdaki....tutar bloke konuldu diye....
Maas aldığınız bankadan kimse çekemez!!

Yeni konular

Geri
Yukarı