Hesap ayırma nasıl yapılır?

FFinack

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Ben babamın eski kartını kullanıyorum (banka) Kuveyt Türk ve kendisinde Yapı Kredi var. Kartı bana verdi ama bana dedi ki ne yaparsan yap görüyorum dedi.
Ben de görmesini istemediğim için şifreyi değiştirdim cihazını güvenilir cihazlar falan kaldirdim daha sonra umursamadım.
Geçen gün babamın telefonunu kullanirken babama Yapı Kredi üzerinden "diger banka hesabınızda değişiklik oldu görüntülemek içintıklayınız"
Bu banka hesaplarını nasıl ayırabiliriz.
Not: Babam en küçük para transferinde bile kızıyor o yüzden ayırmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. Ben babamın eski kartını kullanıyorum (banka) Kuveyt Türk ve kendisinde Yapı Kredi var. Kartı bana verdi ama bana dedi ki ne yaparsan yap görüyorum dedi.
Ben de görmesini istemediğim için şifreyi değiştirdim cihazını güvenilir cihazlar falan kaldirdim daha sonra umursamadım.
Geçen gün babamın telefonunu kullanirken babama Yapı Kredi üzerinden "diger banka hesabınızda değişiklik oldu görüntülemek içintıklayınız"
Bu banka hesaplarını nasıl ayırabiliriz.
Not: Babam en küçük para transferinde bile kızıyor o yüzden ayırmak istiyorum.
Yapı Krediyi mi verdi size anlayamadım?

Babanız acık bankacılık sistemini kullanıyor bu izni kendisi kaldırması lazım. mobil uygulamadan kendinizde kaldıra bilirsiniz ama babanız yapması doğru olucaktır

Aileniz gormesini isdemiyorsanız kendinize ait banka hesabı actırınız, babanız görmek isdedi için kaldırmamiş heralde :)

Babanız acık bankacılık sistemini kullanıyor bu izni kendisi kaldırması lazım. Mobil uygulamadan kendinizde kaldırabilirsiniz ama babanız yapması doğru olacaktır.

Aileniz gormesini isdemiyorsanız kendinize ait banka hesabı actırınız, babanız görmek isdedi için kaldırmamiş herhalde :)

Teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı