Steam Hesap başka bir bilgisayara da girilirse problem olur mu?

ahmtbgr44

Decapat
Daha fazla  
Şimdi benim bilgisayarımda bir Steam hesabı açık ve bazı oyunlar yüklü. Ancak bilgisayar kapalı ve ben bilgisayarımdan uzaktayım, il dışındayım. Arkadaşım yeni bilgisayar aldı ve benim Steam hesabımı kullanmak istiyor. Kendi bilgisayarından Steam hesabıma girse hesap hakkında bir sıkıntı çıkar mı? (Ben geri geldiğimde oyunları silip Steam’ı kaldıracağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi benim bilgisayarımda bir Steam hesabı açık ve bazı oyunlar yüklü. Ancak bilgisayar kapalı ve ben bilgisayarımdan uzaktayım, il dışındayım. Arkadaşım yeni bilgisayar aldı ve benim Steam hesabımı kullanmak istiyor. Kendi bilgisayarından Steam hesabıma girse hesap hakkında bir sıkıntı çıkar mı? (ben geri geldiğimde oyunları silip Steam'ı kaldıracağım.)

Sorun olmaz hocam.

Aynı ülke içerisinde tespit edilmediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Veri merkezi benden başka bir ilde olan VDS'lerde Sven Co-op sunucum için birkaç kez Steam hesabımı kullanmıştım, hatta aynı zamanda hesabımı aktif olarak kendi bilgisayarımda da kullanıyordum. Sonuç olarak farklı bir şehirdeki fiziki bir bilgisayarda da sorun olacağını sanmıyorum ama Steam hesabının başkaları ile paylaşımı Steam'in Abonelik Sözleşmesi'ne aykırı. Ben iki türlü de şahsıma ait olan cihazlarda kendim kullandığım için sözleşmeyi ihlal etmemiştim. Ancak sizin yapmak istediğiniz durum sözleşmeyi ihlal ediyor.

Sorun olmaz, ama Steam hesabı aynı anda tek bir cihazda açık olabilir. buna dikkat edin.
Aslında iki cihazda da hesap aynı anda aktif olabiliyor ama çevrim içi olarak aynı anda sadece birinden oyun oynayabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı