Desert Vortex
Decapat
Daha fazla
Bugün saat 16:00 civarlarında Microsoft sitesinden Windows 10 ISO indirdim Windows 10'a geri dönüş yapmak için. Onun yüklenmesini falan bekledim Windows 10 başarıyla kuruldu fakat Discord'u indirdiğimde tüm konuştuğum kişilere şu bildiğiniz link var ya bedava Nitro vs olan, o linkten gönderilmiş. Yani tüm bilgilerim çalınmış o an anladım. Diğer günlerde hiçbir linke tıklamadım fakat bugün ISO dosyasını indirirken driver upgrader diye bir program indirdim. Ondan dolayı bilgilerim çalınmış olabilir mi? Tek Discord'da değil, mail adreslerime bağlı Steam, Epic, YouTube hesapları vs. Steam'i kurtarırım diye düşünüyorum YouTube zaten çok sorun değil kullanmadığım hesaplardan video atmış o kadar, Epic hesabı da önemli değildi. Allah'tan şu an mailler elimde hepsinin şifresini değiştirdim, Discord hesabımın şifresini değiştirdim. Az çok mail hesaplarıma bağlı hesapların neden çalındığını anladım, Discord'da 1 tane grup açmıştım ve özel bilgilerimi oraya atıyordum. Evet tam bir "enayi"'yim. Zaten bildiğiniz gibi Windows 10 inince tüm programlar siliniyor, yani ben öyle seçtim. Şimdi hâlâ bir sorun var mıdır, antivirüs programı önerebilir misiniz sağlam bir tane?