Hesap çalan kişiye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence velisine ulaşılabiliyorsa ona ulaşılmalı o bunu öğrendiğinde iyi bir ders verecektir diye düşünüyorum. Dava açılırsa hayatı kararır galiba. Yazıktır. Çocuk zaten bu. Özel sektör bile sicile bakıyor.

Tam ben atacaktım herkes gitsin baksın.

Hocam sadece benim Discord ve Steam hesabımı çalsaydı uğraşmazdım zaten ama başkalarının kart bilgileri var deyince davayı açmak istedim.
Hocam bu kanıt değildir. Adam şimdi gidip ben bunu öylesine şaka olsun diye dedim derse ki öyle diyecek hiçbir şey yapamazsınız karakola gittiğinizle kalırsınız.

Hocam bu kanıt değildir. Adam şimdi gidip ben bunu öylesine şaka olsun diye dedim derse ki öyle diyecek hiçbir şey yapamazsınız karakola gittiğinizle kalırsınız.
Tamam Mernis ve kart bilgileri kanıt değil diyelim. Ama benim Discord hesabımı çalması Steam hesabım üzerinden ailevi değerlerime küfür etmesi bu yasal mı sizce?

Tamam Mernis ve kart bilgileri kanıt değil diyelim. Ama benim Discord hesabımı çalması Steam hesabım üzerinden ailevi değerlerime küfür etmesi bu yasal mı sizce?
Hocam bunlar yüzünden ceza alanlar var, bence şikayette bulunun hem akıllanır ailesi öğrenir hem de siciline işlenebilir belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…