Çözüldü Steam Hesap çalındı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

loltromik

Hectopat
Arkadaşlar, az önce RDR2 indireyim dedim, fakat oyuna baktığımda en son oynama tarihi bugün olarak görünüyor. Ancak, epeydir bu oyuna girmiyorum. Hesabımın son girişlerine ve etkinliklerine baktım, benden başka kimse girmemiş. E-postalarımı da kontrol ettim, fakat her şey normal görünüyor.

Bu durum beni biraz düşündürdü, acaba hesabım çalındı mı diye. Pek bilgisi olan biri değilim böyle konularla ilgili. İnternette de buna benzer bir durum hakkında herhangi bir konu bulamadım. Sizce hesabım çalınmış olabilir mi?

Arkadaşlar, az önce RDR2 indireyim dedim, fakat oyuna baktığımda en son oynama tarihi bugün olarak görünüyor. Ancak, epeydir bu oyuna girmiyorum. Hesabımın son girişlerine ve etkinliklerine baktım, benden başka kimse girmemiş. E-postalarımı da kontrol ettim, fakat her şey normal görünüyor.

Bu durum beni biraz düşündürdü, acaba hesabım çalındı mı diye. Pek bilgisi olan biri değilim böyle konularla ilgili. İnternette de buna benzer bir durum hakkında herhangi bir konu bulamadım. Sizce hesabım çalınmış olabilir mi?
sanmıyorum dün 12 den sonra oynadınızmı :D

Bence bir sıkıntı yok fakat içinin rahat olması için şifresini değiştirebilir tüm cihazlardan çıkış yapabilirsin, belki mail adresinin şifresini de değiştirebilirsin, açık değilse çift doğrulamayı aç. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı