Steam Hesap çalındı ve envanter satıldı

A4B DayI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 30 dakika kadar önce Steam hesabım çalındı ve çok değerli 3-5 tane CS skinim kaldı. Onun dışında yüzlerce oyun kartı, dandik skinler vesaire satıldı. Satıldıktan sonra holo masaros oyuncu çıkartması - Ti 2023 şöyle bir şey alınmış, 3 sent ve bu da başka bir hesaba aktarılmış. Fark ettiğim gibi hemen tüm cihazlardan çıkış yapıp şifremi değiştirdim. Fakat anlamadığım şey, Steam Guard'a falan hiçbir bildiri gelmeden nasıl olabiliyor bu? Steam destekle nasıl talep açacağımı bilmiyorum. Hatta şu durumda yapabilecek bir şeyim var mı, onu da bilmiyorum ama bana bir akıl lazım, büyük zararım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga çözüm bilmiyorum ama geçmiş olsun çok üzüldum. Steam kimsenin başına böyle şeyler getirmesin işallah bir daha olmaz...

steam destekle konus knk onlar yardımcı oluyor yoksa alamassın zaten hesabı

Geçmiş olsun, hesabı geri alabilirsin fakat giden itemleri alman mümkün değil. Bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali olan bir şey indirdin mi?

Geçmiş olsun, hesabı geri alabilirsin fakat giden itemleri alman mümkün değil. Bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali olan bir şey indirdin mi?

Muhtemelen virüs yedim o yüzden oldu hesabı geri aldım şifreyi değiştirdim fakat zarar var şu an epeyce konuyu açar açmaz format attım bilgisayara da.

Muhtemelen virüs yedim o yüzden oldu hesabı geri aldım şifreyi değiştirdim fakat zarar var şu an epeyce konuyu açar açmaz format attım bilgisayara da.

Ne olur ne olmaz dikkat et eğer virüs yediysen ve o virüs direk System 32'ye girmişse formatla gitmez Windows şu yeniden kurmalısım.

Ne olur ne olmaz dikkat et eğer virüs yediysen ve o virüs direk System 32'ye girmişse formatla gitmez Windows şu yeniden kurmalısım.

Yani senin donanımanı girmiştir.

Yani senin donanımanı girmiştir.

Vallahocam eski bir bilgisayar için hazırladığım Windows flaşbellek vardı direk onunla sıfırladım sıfırlarken Windows'un olduğu diski bir daha biçimlendirdim çok anlamıyorum bu işlerden muıhtemelen yanlış bir şey yaptım PC açarken Windows 2 birim veya Windows 6 birim diye soruyor hangisini istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…