Steam Hesap çalındı

Gezen Gamer

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
138
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Steam hesabıma giriş yap dediğimde bu e postaya ait hesap bulunamadı diyor. Hesabımın epostası değişmiş şifresi ile şimdi ise Steam desteğe yazdığımda bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Daha sonra tekrar deneyin. Hatasını alıyorum. Yardım edebilir misiniz?
 
Eğer Steam hesabında daha önce satın alım yaptıysan Steam desteğe hesap çalındı adı altında bilet açıp yaptığın harcamaların faturasını at ve onaylayabilmeleri için hesabında kullandığın kredi kartı bilgilerinin bir kısmını onlara gönder anlaşılacak şekilde. Ardından garantiye almak için ilk aldığın oyunu, ilk kullandığın e-posta adresini, kısacası hesabını çalan kişinin tahmin edemeyeceği bilgileri Steam desteğe yazarsan mutlaka hesabını tekrardan sana vereceklerdir. Geçmiş olsun, iyi forumlar.
 
Eğer Steam hesabında daha önce satın alım yaptıysan Steam desteğe hesap çalındı adı altında bilet açıp yaptığın harcamaların faturasını at ve onaylayabilmeleri için hesabında kullandığın kredi kartı bilgilerinin bir kısmını onlara gönder anlaşılacak şekilde. Ardından garantiye almak için ilk aldığın oyunu, ilk kullandığın e-posta adresini, kısacası hesabını çalan kişinin tahmin edemeyeceği bilgileri Steam desteğe yazarsan mutlaka hesabını tekrardan sana vereceklerdir. Geçmiş olsun, iyi sosyaller.

Şimdi de bu hatayı veriyor ne yapmam lazım?
 

Dosya Ekleri

  • 124193-cf9a3b7a5a85a4a1e5f6eeecd84082a8.png
    124193-cf9a3b7a5a85a4a1e5f6eeecd84082a8.png
    177 KB · Görüntüleme: 21

Geri
Yukarı