Steam Hesap çalındıktan sonra destek yardımcı olmuyor

Eray Karacasu

Zeptopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta geçti istenilen tüm bilgileri verdim. Hepsi de doğru fakat bana bunu deyip duruyorlar. Kafayı yemek üzereyim.

Ekran görüntüsü 2025-08-14 124407.png

Bir önceki yazdıkları da bu.

Konuyu One cıkarıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-14 125711.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-14 125711.png
    113,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
bu yuzden steam kullanmiyorum artik, yurtdisindan ulkeme geri dondum, egitimdeydim. haliyle telefon numarasi degisti, yeni telefon alindi, eskisi sifirlanip satildi felan, bende yurtdisi numarama erisimi kaybettigim icin guard oldugundan giris yapamiyordum. hicbirsekilde yardimci olmuyorlar, tek sorduklari kartin 4 hanesi, 50 tane kart var yarisi yenilendi, ben nereden bileyim hangisi, dolu yillardir kullandigim hesabim gitti. diger platformlarda mutluyum. steam kullanmayida artik dusunmuyorum

Bu yuzden Steam kullanmiyorum artik, yurt dışından ulkeme geri dondum, egitimdeydim. Haliyle telefon numarasi degisti, yeni telefon alindi, eskisi sifirlanip satildi falan, bende yurt dışı numarama erisimi kaybettigim icin guard oldugundan giris yapamiyordum. Hiçbir şekilde yardimci olmuyorlar, tek sorduklari kartin 4 hanesi, 50 tane kart var yarisi yenilendi, ben nereden bileyim hangisi, dolu yillardir kullandigim hesabim gitti. Diger platformlarda mutluyum. Steam kullanmayida artik dusunmuyorum.

Steam destek forumda abartıldığı kadar iyi değil.

En son forma haykırdım ve hesapta kullanmış oldugum e-postaları verdim kullandıgım kartları satın alım faturalarını ama bildiğin adamlara yarım saatlik bir paragraf yazdım oyle geri donus sağlandı sonuç olarak hesabı aldım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı