Ubisoft Connect Hesap çalınınca nasıl geri alınır?

• Konuyu başlatan O.K
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 273

O.K

Kilopat
Birkaç gün önce Ubisoft hesabım çalındı. Destek bileti oluşturdum hesabın sahibi olduğuma dair tüm kanıtları gösteriyorum faturalar anahtarlar vs. ancak sadece otomatik yanıt alıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Hesabımın içi de doluydu.

Desteği darlaman gerekiyor. Bir noktadan sonra gerçek bir müşteri temsilcisi dönüyor diye hatırlıyorum. Sonrasında fatura vs. İstiyorlar hesabı kurtarıyorsun. Hintler ele geçişrmişti benim hesabımı umarım çözersin sende.

Yaklaşık iki yıl önce de aynı durumu yaşamıştım o zaman sadece bir dille çalındığını ifade ettiğimde benden steam üzerinden aldığım oyunun faturasını istediler gönderdim anında hesabı verdiler bu defa hiçbir şekilde muhatap dahi olmuyorlar.
Desteği darlaman gerekiyor. Bir noktadan sonra gerçek bir müşteri temsilcisi dönüyor diye hatırlıyorum. Sonrasında fatura vs. İstiyorlar hesabı kurtarıyorsun. Hintler ele geçişrmişti benim hesabımı umarım çözersin sende.

Valla hocam biraz zaman tanıman da gerekebilir dediğim olay 3 yıl önce oldu belki 5. Sürekli yazarsan bi noktada geri dönüş illa ki olur.

Valla hocam biraz zaman tanıman da gerekebilir dediğim olay 3 yıl önce oldu belki 5. Sürekli yazarsan bi noktada geri dönüş illa ki olur.
Denemekten başka çarem yok gibi teşekkür ederim.

En son denememde gelen mailde şöyle bir şey yazıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1336.jpeg
    IMG_1336.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı