Steam Hesap çalınmasından nasıl korunur?

semih_S

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 2 adet Steam hesabım var. Yan hesap olarak kullandığım hesabım geçtiğimiz günlerde anlamadığım bir sebepten direkt çalındı(gece uyurken olan bir durum). Mail ve hesap adı değiştirildi. Destek ile iletişime geçtim fakat bu neden olmuş olabilir? Bilinmeyen linklere tıklanmadığı sürece rastgele çalınabilir mi? (guard ve 2 adımda doğrulama o hesapta yoktu. Ben de, keylogger şüphesi ile bilgisayarımı Kaspersky ile tam tarama yaptım fakat herhangi bir şey bulunmadı. Guard'ımı güncelledim, şifremi değiştirdim. Ana hesabımda da bir sorun yaşama ihtimalim var mı? Nasıl koruyabilirim?

Belki gerçek görünümlü sahte bir siteye Steam hesabınızla giriş yapmışsınızdır bilemeyiz. Ama Steam Guard olduktan sonra siz o hesaba girerken ki onay şifresini(maile gelen) birisine vermezseniz hesaba bir şey olmaz.

Hesabınızın şifresini başka sitelerde ya da uygulamalarda kullandınız mı?

Yok hayır kullanmadım. Yan hesap olduğu için CS'den item düşürüp kendi hesabıma atıyordum zaten. Benim aklımda şöyle de bir şey var. 0 level hesap olduğu için hile yapılmak amacıyla çalınmış olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı