Steam Hesabı nasıl korunur?

Steam envanterini her türlü hackliyorlar adamlar forumda bir sürü konu var bu konu ile ilgili şu alttakilerde benim açtığım konular ne bir şey indirdim ne farklı bir siteye girdim durduk yere gitti envanter bütün Steam Guard telefon bilmem ne her şey aktifti

Selamünaleyküm, iyi geceler. Steam hesabımı ve envanterimi nasıl koruyabilirim?
Steam guard açın, sitelere steam hesabınızla giriş yapmayın, google üzerinden envanter için yardımcı eklentiler kullanmayın bazıları hesaplarını kaptırdığını söyleyiyor. Steamden ya da başka yerden her gelen linke tıklamayın.

Virus bulasacak diye bir kural yok zaten. Guvenilir oldugu surece problem cikmaz.
Hocam güvenli yerlerden indiriyorum hepsini, yani güvenliyken bir anda virüs bulaşmasın, öyle bir şey olabilir mi?

Steam envanterini her türlü hackliyorlar adamlar forumda bir sürü konu var bu konu ile ilgili şu alttakilerde benim açtığım konular ne bir şey indirdim ne farklı bir siteye girdim durduk yere gitti envanter bütün Steam Guard telefon bilmem ne her şey aktifti
Evet hocam ben de o yüzden konu açtım, envanter değerli az da olsa, gitsin istemiyorum.

Eklemeyi unuttum. Eğer cüzdan kodu ile alışveriş yapıyorsanız bir yerde o kodları saklayın. Eğer hesap çalınırsa Steam Destek ile iletişime geç. Senden o kodları isteyecek ya da Steam hesabınızda kullanılan ilk mail adresini isteyecek.

Eklemeyi unuttum. Eğer cüzdan kodu ile alışveriş yapıyorsanız bir yerde o kodları saklayın. Eğer hesap çalınırsa Steam Destek ile iletişime geç. Senden o kodları isteyecek ya da Steam hesabınızda kullanılan ilk mail adresini isteyecek.
Hocam ilk mail adresim zaten kayıtlı onu kullanıyorum, benim sorunum envanter de, onu nasıl koruyabilirim?

Dostlar ben hesabı geri alırım fakat benim için envanter önemli, onu nasıl koruyabilirim?

Hocam ilk mail adresim zaten kayıtlı onu kullanıyorum, benim sorunum envanter de, onu nasıl koruyabilirim?

Dostlar ben hesabı geri alırım fakat benim için envanter önemli, onu nasıl koruyabilirim?
Hesabı düzgün bir şekilde korursanız envantere bir şey olmaz. Envanterinizde ne var ki? Dragon Lore mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı