Steam guard açın, sitelere steam hesabınızla giriş yapmayın, google üzerinden envanter için yardımcı eklentiler kullanmayın bazıları hesaplarını kaptırdığını söyleyiyor. Steamden ya da başka yerden her gelen linke tıklamayın.Selamünaleyküm, iyi geceler. Steam hesabımı ve envanterimi nasıl koruyabilirim?
Hocam güvenli yerlerden indiriyorum hepsini, yani güvenliyken bir anda virüs bulaşmasın, öyle bir şey olabilir mi?Virus bulasacak diye bir kural yok zaten. Guvenilir oldugu surece problem cikmaz.
Evet hocam ben de o yüzden konu açtım, envanter değerli az da olsa, gitsin istemiyorum.Steam envanterini her türlü hackliyorlar adamlar forumda bir sürü konu var bu konu ile ilgili şu alttakilerde benim açtığım konular ne bir şey indirdim ne farklı bir siteye girdim durduk yere gitti envanter bütün Steam Guard telefon bilmem ne her şey aktifti
CS:GO hesabım çalındı
Selam, ya ben anlam veremiyorum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim biri beni bilgilendirsin. Gmail hesabımdaydı 2. adımlık doğrulama vs Google Authenticator vs her şeyim aktif. Dün mesaj geldi Google güvenliği uyarısı diye. Bu nasıl olabiliyor? Şu an Steam hesabıma girdim. Skinlerim vs satılmış. 2...www.technopat.net
CS:GO'ya para atmaya korkuyorum
CS:GO hesabım çalındı burada konu açmıştım. Envanterim çalınmıştı hiçbir yerden linke tıklamama rağmen. Steam Guard vs aktif olduğu halde ne onay geldi ne bir şey. Takas edip düşük fiyatlara satmış envanterimi. Format attım PC'ye, virüs taraması yaptm 2 gün boyunca Comodo, malware ile. Steam'den...www.technopat.net
Hocam güvenli yerlerden indiriyorum hepsini, yani güvenliyken bir anda virüs bulaşmasın, öyle bir şey olabilir mi?
Hocam sorun envanter de.İlk mailinizi unutmayın Steam Guard açın Gmail 2D koyabilirsin. İlave olarak 2TL random key alıp bir yerde dursun hesabı geri alırken sorun yaşamazsınız.
Peki hocam teşekkürler.Sonradan eklenmez.
Hocam ilk mail adresim zaten kayıtlı onu kullanıyorum, benim sorunum envanter de, onu nasıl koruyabilirim?Eklemeyi unuttum. Eğer cüzdan kodu ile alışveriş yapıyorsanız bir yerde o kodları saklayın. Eğer hesap çalınırsa Steam Destek ile iletişime geç. Senden o kodları isteyecek ya da Steam hesabınızda kullanılan ilk mail adresini isteyecek.
Hesabı düzgün bir şekilde korursanız envantere bir şey olmaz. Envanterinizde ne var ki? Dragon Lore mu?Hocam ilk mail adresim zaten kayıtlı onu kullanıyorum, benim sorunum envanter de, onu nasıl koruyabilirim?
Dostlar ben hesabı geri alırım fakat benim için envanter önemli, onu nasıl koruyabilirim?
Envanter için ekstra koruma düzeyi bulunmuyor. Steam korumalarının hepsini aç o yeter.Hocam ilk mail adresim zaten kayıtlı onu kullanıyorum, benim sorunum envanter de, onu nasıl koruyabilirim?
Dostlar ben hesabı geri alırım fakat benim için envanter önemli, onu nasıl koruyabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.