"Hesap.com.tr" güvenilir mi?

Bu arkadaşlar dışında kimseye güvenesim gelmedi açıkçası bot gibi yorumlar kanıt yok bir şey yok.

Ben atayım istersen fotoğraf:

1726744882166.png

Ben vp almıştım anında geliyor çok iyi fakat random hesap filan almayın bozuk çıktı 4 gundür iade edilmesini bekliyorum Satıcı cevap vermiyor

Oluyorda çoğu satıcı bozuk veriyor iade ediyon yani iade süresi 5 saat filan satıcılar genelde değişim değil iade yapıyor parasıyla alamıyorsun

Zaten almak büyük hata. Bir dönem arkadaşımla hesap sattım bende ve bunun olayı da bu oluyor. 10-30TL arasına hesap almak istiyorsan o hesabınfarklı kişilerede satıldığını ve banlı gelebileceğini düşünmnüen gerekiyor

Zaten almak büyük hata. Bir dönem arkadaşımla hesap sattım bende ve bunun olayı da bu oluyor. 10-30TL arasına hesap almak istiyorsan o hesabınfarklı kişilerede satıldığını ve banlı gelebileceğini düşünmnüen gerekiyor
ben zaten 1 hafta oynasam yeter ban yesin sonra sıkıntı yok 1 hafta garantilileri tercih ediyorum

Disney Plus alan oldu mu bu siteden.

Exxen almıştım satıcı bayağı kral bir insanmış hesabı alalı 4 5 ay oldu hala duruyor yani alacağın şeyin garantisi satıcının elinde aldıktan 5dk sonra hesap patlayadabilir veya durur. Ama sitenin kendi sattığı ürünler güvenilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı