"Hesap.com.tr" güvenilir mi?

Ben vp almıştım anında geliyor çok iyi fakat random hesap filan almayın bozuk çıktı 4 gundür iade edilmesini bekliyorum Satıcı cevap vermiyor

Ben VP almıştım anında geliyor çok iyi fakat random hesap filan almayın bozuk çıktı 4 gundür iade edilmesini bekliyorum Satıcı cevap vermiyor

Eğer ki desteğe yazarsanız hemen iadeniz olur. Satıcının yollamadığıı belirtin ve ekran görüntüsünü atın

Bu arkadaşlar dışında kimseye güvenesim gelmedi açıkçası bot gibi yorumlar kanıt yok bir şey yok.

Yorumu yazdığım tarih ile aynı gün aldım. Tabii ki de isterseniz alın isterseniz almayın site bana para falan ödeyecek sanki, beni etkileyen bir durum yok.

Eğer ki desteğe yazarsanız hemen iadeniz olur. Satıcının yollamadığıı belirtin ve ekran görüntüsünü atın

Oluyorda çoğu satıcı bozuk veriyor iade ediyon yani iade süresi 5 saat filan satıcılar genelde değişim değil iade yapıyor parasıyla alamıyorsun

Oluyorda çoğu satıcı bozuk veriyor iade ediyon yani iade süresi 5 saat filan satıcılar genelde değişim değil iade yapıyor parasıyla alamıyorsun

Zaten almak büyük hata. Bir dönem arkadaşımla hesap sattım bende ve bunun olayı da bu oluyor. 10-30TL arasına hesap almak istiyorsan o hesabınfarklı kişilerede satıldığını ve banlı gelebileceğini düşünmnüen gerekiyor

ben zaten 1 hafta oynasam yeter ban yesin sonra sıkıntı yok 1 hafta garantilileri tercih ediyorum

Sitenin kendi sattığı ürünler güvenilir ama satıcılara çok güvenmeyin.

Disney Plus alan oldu mu bu siteden.

Exxen almıştım satıcı bayağı kral bir insanmış hesabı alalı 4 5 ay oldu hala duruyor yani alacağın şeyin garantisi satıcının elinde aldıktan 5dk sonra hesap patlayadabilir veya durur. Ama sitenin kendi sattığı ürünler güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…