Hesap.com.tr güvenilir mi?

mehmet32127

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, yakın bir zamanda Genshin için e-pin almayı düşünüyorum. Birçok YouTuber'ın bu siteyi önerdiğini görünce bir baktım ve e-pin fiyatlarının bayağı uygun olduğunu gördüm. Sizce buradan e-pin alınır mı? Bir sorun çıkar mı? (Dolandırılma vs. olur mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Dostlar, yakın bir zamanda Genshin için e-pin almayı düşünüyorum. Birçok YouTuber'ın bu siteyi önerdiğini görünce bir baktım ve e-pin fiyatlarının bayağı uygun olduğunu gördüm. Sizce buradan e-pin alınır mı? Bir sorun çıkar mı? (Dolandırılma vs. olur mu?)

Bu tür sitelerin çoğunluğu (belki de hepsi) dolandırıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırdım güvenilir değil sanırsam.

Hocam 7-8 kere VP aldım en geç 1 2 dakikada geldi bence güvenilir.

Dostlar, yakın bir zamanda genshin için e-pin almayı düşünüyorum. Birçok YouTuber'ın bu siteyi önerdiğini görünce bir baktım ve e-pin fiyatlarının bayağı uygun olduğunu gördüm. Sizce buradan e-pin alınır mı? Bir sorun çıkar mı? (dolandırılma vs. olur mu?)

Bence alınmaz dostum, pek ismi duyulmuş bir yer değil, dolandırılma gibi durumlarda yardımcı olurlar mı o bile muamma. ( düzenliyorum, sitenin kendi sattığı ilanlarda pek sorun çıkmaz gibi, kullanıcı ilanlarında dikkat edin. )

valorant vp aldığım oldu anında veriyorlar kodu

Dostlar, yakın bir zamanda genshin için e-pin almayı düşünüyorum. Birçok YouTuber'ın bu siteyi önerdiğini görünce bir baktım ve e-pin fiyatlarının bayağı uygun olduğunu gördüm. Sizce buradan e-pin alınır mı? Bir sorun çıkar mı? (dolandırılma vs. olur mu?)

Daha önce Valorant VP alışverişi yaptım gayet güvenilir.

Kendim kullanıyorum birkaç alışverişim oldu doğru satıcıyı bulduğunuz sürece sıkıntı yok açıklamaları iyi okuyun sitenin kendi sattığı ilanlardan sorun yaşamadım.

Sitenin direk kendisi satıyor ve diğer arkadaşların dediği dolandırma olayları site sahibi dışı olan satıcılardan yapılan alışverişlerde görülmesi olası.

Hatta buradan bakabilirsin. Sitenin kendisi satıyor sanırsam

Bu siteden yaklaşık 15 bin TL'lik vp aldım hiç sıkıntı yok tertemiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı