8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 12 Nisan 2025 #11 TurboxFanClub dedi: Uzun zamandır bekliyorum zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış? https://steamdb.info/app/3240220/
TurboxFanClub dedi: Uzun zamandır bekliyorum zaten hocam. Genişletmek için tıkla... Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış? https://steamdb.info/app/3240220/
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 12 Nisan 2025 #12 korkusuzz dedi: Anladım ama. Xbox Game Pass'e gelmemiş miydi GTA V bir araştırsan. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum.
korkusuzz dedi: Anladım ama. Xbox Game Pass'e gelmemiş miydi GTA V bir araştırsan. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum.
K korkusuzz Hectopat Kek günü Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #13 ubiiyy dedi: Site güvenilir, diğer sitelere (İtemsatış vb.) Bakıp hangisinde en ucuz ise oradan alsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar güvenilir olsa da adamlar sana ömür boyu oynayacağının garantisini vermiyor.
ubiiyy dedi: Site güvenilir, diğer sitelere (İtemsatış vb.) Bakıp hangisinde en ucuz ise oradan alsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar güvenilir olsa da adamlar sana ömür boyu oynayacağının garantisini vermiyor.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 12 Nisan 2025 #14 883443 dedi: Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış? Eki Görüntüle 2468103 https://steamdb.info/app/3240220/ Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem tam olarak 500'ün üstüne çıkmadığı için alamamıştım.
883443 dedi: Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış? Eki Görüntüle 2468103 https://steamdb.info/app/3240220/ Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem tam olarak 500'ün üstüne çıkmadığı için alamamıştım.
K korkusuzz Hectopat Kek günü Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #15 TurboxFanClub dedi: Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın.
TurboxFanClub dedi: Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.330 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #16 korkusuzz dedi: Hocam ne kadar güvenilir olsa da adamlar sana ömür boyu oynayacağının garantisini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Keylerden bahsediyorum.
korkusuzz dedi: Hocam ne kadar güvenilir olsa da adamlar sana ömür boyu oynayacağının garantisini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Keylerden bahsediyorum.
K korkusuzz Hectopat Kek günü Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #17 Bu ayda indirime girme ihtimali var ama ne zama zam girer bilemem.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 12 Nisan 2025 #18 korkusuzz dedi: E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın. Genişletmek için tıkla... 350₺'ye neden Game Pass alsın? Game Pass'ın oyunlarında öyle çok ahım şahım bir şey yok. 350₺'lere düşüyor zaten GTA V. GTA V yapıştırsın geçsin?
korkusuzz dedi: E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın. Genişletmek için tıkla... 350₺'ye neden Game Pass alsın? Game Pass'ın oyunlarında öyle çok ahım şahım bir şey yok. 350₺'lere düşüyor zaten GTA V. GTA V yapıştırsın geçsin?
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 12 Nisan 2025 #19 korkusuzz dedi: E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam o halde dediğiniz gibi onu bekleyeyim, daha iyi olacaktır.
korkusuzz dedi: E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam o halde dediğiniz gibi onu bekleyeyim, daha iyi olacaktır.
K korkusuzz Hectopat Kek günü Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 650 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #20 ubiiyy dedi: Keylerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi ise otomatik hesap teslimatı ile alıyor key satmıyorlar linke bir bak istersen.
ubiiyy dedi: Keylerden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi ise otomatik hesap teslimatı ile alıyor key satmıyorlar linke bir bak istersen.