Uzun zamandır bekliyorum zaten hocam.
Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış?
Uzun zamandır bekliyorum zaten hocam.
Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum.Anladım ama.
Xbox Game Pass'e gelmemiş miydi GTA V bir araştırsan.
Site güvenilir, diğer sitelere (İtemsatış vb.) Bakıp hangisinde en ucuz ise oradan alsın.
Hocam bütçem tam olarak 500'ün üstüne çıkmadığı için alamamıştım.Daha geçen ay indirimdeydi Client'te? Sürekli indirime giriyor. Sen kaçırmışsındır. 4 Mart'tan 20'sine kadar indirime kalmış?
Eki Görüntüle 2468103
Hocam 15 Nisan'da PC için sürümü gelecekmiş fakat fiyatı ne kadar olur bilmiyorum.
Hocam ne kadar güvenilir olsa da adamlar sana ömür boyu oynayacağının garantisini vermiyor.
E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın.
Hocam o halde dediğiniz gibi onu bekleyeyim, daha iyi olacaktır.E tamam işte o 350 TL y gider Game Pass alırsın ve + bir sürü oyun 1 aylığına daha sonra indirime girince alırsın.
Keylerden bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.