Steam Hesap değeri nasıl arttırılır?

lerusx21

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, belki fark etmişsinizdir; Steam’de Train Sim World 6, Call of Duty MW2 DMZ Beta ve The Descentad gibi bazı ücretli oyunları, mağaza sayfasında “Al” dediğimizde ücretsiz şekilde kütüphaneye ekleyebiliyoruz. Muhtemelen oyunu indirip açtığımızda ödeme isteyecek ama şu an bedavaya ekleyip Steam hesap değerini artırmak mümkün. Ben bu üç oyunu ekledim, gerçekten hesap değeri arttı. Bu şekilde kütüphaneye eklenebilen başka oyunlar var mı, bilen var mı? Amacım oyunu oynamak değil, sadece kütüphanede görünmesi ve hesap değerinin yükselmesi.

Hesap değerinin yükselmesi pek bir şeyi ifade etmiyor. Satıcı kişi "hesabım çalındı" diyerek geri rahatlıkla alabildiği için çok fazla para etmiyor Steam hesapları. Arkadaşım 30 bin lira eder dediği hesabına yarısı bile teklif gelmedi.

Steam hesabı satmak, Steam kurallarına göre yasaktır. Diyelim ki sattınız bir şekilde ve bir süre sonra hesabım çalındı diyerek geri aldınız. Karşı taraf satın aldıgını söylerse ya da Steam herhangi bir şekilde hesabın satıldıgını ögrenirse çok büyük yaptırımları olabilir Steam tarafından. Hesabınız muhtemelen önce uyarı alır eğer daha önce almadıysa. Eğer aldıysa veya Steam buna uyarı atmak da istemeyebilir bu durumda direkt hesabınız kalıcı banlanır ya da silinir.

Arkadaşlar, belki fark etmişsinizdir; Steam'de train SIM world 6, Call of Duty MW2 DMZ beta ve the descentad gibi bazı ücretli oyunları, mağaza sayfasında “al” dediğimizde ücretsiz şekilde kütüphaneye ekleyebiliyoruz. Muhtemelen oyunu indirip açtığımızda ödeme isteyecek ama şu an bedavaya ekleyip Steam hesap değerini artırmak mümkün. Ben bu üç oyunu ekledim, gerçekten hesap değeri arttı. Bu şekilde kütüphaneye eklenebilen başka oyunlar var mı, bilen var mı? Amacım oyunu oynamak değil, sadece kütüphanede görünmesi ve hesap değerinin yükselmesi.

Riot hesapları dışı çok oyun platformu hesabı satamazsınız ilk platformu indirirken sözleşmede genellikle yazar oyun hesabının satılamayacağını anlatıyor bir bakın derim.

"Amacım oyunu oynamak değil, sadece kütüphane de görünmesi ve hesap değerinin yükselmesi" bu cümleden ne anlamamızı bekliyordun tam olarak?
Sanırım amacı hesabının iyi gözükmesi. Biri hesabına baktığında "bu hesaba çok para yatırmış, iyi hesabı varmış" demesini istiyor.

Ama bence zaten beleş diyip kütüphaneyi doldurmayın eğer oynamayacaksanız eklemeyin kütüphaneye. Çok boş ve düzensiz duruyor.

Sanırım amacı hesabının iyi gözükmesi. Biri hesabına baktığında "bu hesaba çok para yatırmış, iyi hesabı varmış" demesini istiyor.

Ama bence zaten beleş deyip kütüphaneyi doldurmayın eğer oynamayacaksanız eklemeyin kütüphaneye. Çok boş ve düzensiz duruyor.

O da olabilir ama asıl amacı satmaktı bence. İnsanlar para etmez dediği için öyle söyledi. Son dediğine katılıyorum. Epic durmadan bedava oyun veriyor şimdi baktım 162 oyun varmış. Çoğu yüzüne bakmayacağım çer çöp oyunlar. Üstelik her verilen oyunu almadığım halde birikmiş. Oynayacak oyun ararken kayboluyorum resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı