Battle.net Hesap durduk yere yok oldu

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
5 aydır hesabıma girmiyordum ve şu an girmek istedim fakat böyle bir hesap yok diyor. Geçerli e-posta girin hatası alıyorum. Cold War, Modern Warfare 2019 oyunlarım var param israf olmasın, ne yapmam gerekiyor?

Onun için yeni hesap açmam gerekiyormuş. Yeni hesap açıp o şekilde mi ticket atmalıyım?

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Oyun ve oyun içi satın alımlarım var 1 haftatır ticket atiyorum ama sorunum çözülmüyor. Bu konuda mağdurum ama nasıl cözeceğim bilmiyorum. Cözüm. Bulursanız cok iyi olur.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.
Oyun ve oyun içi satın alımlarım var 1 haftatır ticket atiyorum ama sorunum çözülmüyor. Bu konuda mağdurum ama nasıl cözeceğim bilmiyorum. Cözüm. Bulursanız cok iyi olur.
Hocam bir adet ticket attım ve cevaplandı. cevapta ise anladığım kadarıyla teknik bir arıza sonucu hesap değiştirilmiş ve bir ticket daha atmam istendi, şifrem e postam hesap id vb. her şeyimi ve bu adamların bu yazısını göndermem istendi anladığım kadarıyla. Gönderdim hayırlısıyla hesabı geri alacağım inşallah. Sende alırsın inşallah hocam Allah kurtarsın. İnşallah hesaplarımızı alırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı