Hesap güvenliği nasıl sağlanabilir?

Furk2an

Femtopat
Daha fazla  
İnternet ağımda benim yapmadığım şeyler var YouTube'da onerilen videolar(ana sayfa, size özel ),Google kişiye özel reklam gibi Gmail hesabıma girmiş olabilirler mi?

Şifre değişikliğinden sonra iki faktörlü korumanızı açın ve oturum açılan tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğini yapın. Sonrasında birisi ele geçirmişse bile hesabınızla iletişimi kopacaktır. Sonrasında yine Google ve Youtube'da arama geçmişlerinizi silin. Tarayıcınızın da bir geçmişini silin ama tüm çerezler ve önbellek dahil olarak.

Zannetmiyorum ama endişeleniyorsanız şifreyi değiştirin sonra da antivirüs kurun.

Her şeyi yaptım mesela benim IP adresim de farkı gözüküyor başkası hotspotla bağlandığında aynı şeyler onda da çıkıyor adres, yazılan şeyle ilgili kelimeler sürekli anime, futbol, oyun hep bunlar ana sayfamda da anime LoL diye oyun çıkıyor neden böyle Gmail'den mi internet ağına mi giriyorlar ancak bu durum hiç alakası olmayan başka bir ailemdeki kişilerde de var ancak sadece bizde bu böyle neden olabilir?

Şifre değişikliğinden sonra iki faktörlü korumanızı açın ve oturum açılan tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğini yapın. Sonrasında birisi ele geçirmişse bile hesabınızla iletişimi kopacaktır. Sonrasında yine Google ve YouTube'da arama geçmişlerinizi silin. Tarayıcınızın da bir geçmişini silin ama tüm çerezler ve önbellek dahil olarak.

Yaptım da şunu demek istiyorsunuz birisi hesabıma girdiyse cihazlarda gözükmesi gerekiyor ancak yok ama bu durum neden kaynaklanıyor şüphelendiğim kişiler vardı telefonu onların olduğu yerde birakmistim IP adresi bazen o kişilerin olduğu illeri gösteriyor Google habere de hiç alakam olmayan bir ilin yerel haberleri YouTube'da dediğim gibi anime LoL oyunu saçma sapan şeyler çıkıyor dediğiniz her şeyi yaptim ailemdeki kişilerin telefonunda mi siziyorlar o zaman sadece benim telefonu hackleseler onlara nasıl ulasildi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı