Hesap ile birlikte alınan Series S'in içindeki oyunlar oynanabilir mi?

L125

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün hesap ile birlikte bir Xbox Series S aldım ve satan adam hesapla ilgili herhangi bir bilgi vermedi; sadece "Hesaptan çıkma yeter." dedi ve istersem onun hesabındaki oyunları kendi hesabımdan oynayabilirmişim. Şimdi bu hesap ömür boyu bende kalır mı? Tam olarak mantığını anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, dün hesap ile birlikte bir Xbox Series S aldım ve satan adam hesapla ilgili herhangi bir bilgi vermedi; sadece "hesaptan çıkma yeter." dedi ve istersem onun hesabındaki oyunları kendi hesabımdan oynayabilirmişim. Şimdi bu hesap ömür boyu bende kalır mı? Tam olarak mantığını anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam XD kalmaz adam istediği zaman sizi atabilir hesabından.

O nasıl iş hocam öyle? Adam iyilik meleği herhalde hesabını sana bedavaya kullandırtacak. Kendi hesabınıda istediği zaman geri alır orası ayrı. Sonsuza kadar kalacağı meçhul yani. Tavsiyem hesabı kaldırıp kendi hesabınızı eklemeniz olacaktır. Birde gamepass yapıştırır geçersiniz en azından kafanız rahat olur.

O nasıl iş hocam öyle? Adam iyilik meleği herhalde hesabını sana bedavaya kullandırtacak. Kendi hesabınıda istediği zaman geri alır orası ayrı. Sonsuza kadar kalacağı meçhul yani. Tavsiyem hesabı kaldırıp kendi hesabınızı eklemeniz olacaktır. Bir de Game Pass yapıştırır geçersiniz en azından kafanız rahat olur.

Hocam onu bunu bırakında eskiden aldıgım game Pass Ultimate 200 lira diye hatırlıyordum 800 lira olmuş bu ekonomi nedir boyle yav.

O nasıl iş hocam öyle? Adam iyilik meleği herhalde hesabını sana bedavaya kullandırtacak. Kendi hesabınıda istediği zaman geri alır orası ayrı. Sonsuza kadar kalacağı meçhul yani. Tavsiyem hesabı kaldırıp kendi hesabınızı eklemeniz olacaktır. Bir de Game Pass yapıştırır geçersiniz en azından kafanız rahat olur.

Hocam hesabı kaldırmazsam herhangi bir sorun yaşar mıyım adam hesabın abisinin olduğunu maili kaybettiğini o yüzden çıkış yapmadığım sürece kalcağını söyledi.

Kendi hesabımı da ekledim ikisinden de oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı