Steam Hesap kaç TL eder?

1769881263464.png

Trafik kazası geçirdim ve araçta hasar mevcut. Hesabımı satıp aileme destek olmak istiyorum az çok. Bu hesabı kaç TL'ye satabilirim?
Link atmak doğru mu bilmiyorum, kusura bakmayın şimdiden.

Bilemedim yanlış gösteriyor ama.

Bütün oyunları mi iade edebiliyorum tam anlayamadım kusura bakmayın.

Hayır hesabı sattığınız zaman hesabın bilgilerini satın alan kişiye veriyorsunuz ya hani. Sonradan Steam ile iletişime geçip hesabı satın alan kişiden hesabı geri alabiliyorsunuz.

Daha basit bir örnek ile: Araba sattığınızı düşünün. Arabanın parasını aldınız ve alıcıda arabanın anahtarını aldı. Ama noter işlemlerini yapmadığınız için araba hala senin üzerine gözüküyor. Sen sonradan polisi arayıp arabanı geri alabilirsin, Steam hesap mantığı da bu şekilde. Umarım anlatabilmişimdir.

Hayır hesabı sattığınız zaman hesabın bilgilerini satın alan kişiye veriyorsunuz ya hani. Sonradan Steam ile iletişime geçip hesabı satın alan kişiden hesabı geri alabiliyorsunuz.

Daha basit bir örnek ile: Araba sattığınızı düşünün. Arabanın parasını aldınız ve alıcıda arabanın anahtarını aldı. Ama noter işlemlerini yapmadığınız için araba hala senin üzerine gözüküyor. Sen sonradan polisi arayıp arabanı geri alabilirsin, Steam hesap mantığı da bu şekilde. Umarım anlatabilmişimdir.

Anladım kusura bakmayın bu kafayla fam şey yapamadim anladım şimdi teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı