Steam Hesap kaç TL'ye satılabilir?

Zeki Kursat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam hesabım bu. Ekte de SteamDB'nin sonucunu bıraktım. Sizce bu hesabı kaç TL'ye satabilirim? Bir de saçma sapan 20 lira 100 lira gibi boş boş rakamlar söylemezseniz güzel olur güvendiğim arkadaşa satacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-27 174214.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-27 174214.png
    172,7 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Arkadaşlar birbirimize güvendiğimiz bir arkadaşa satacağım 50 100 gibi saçma sapan rakamlar vermek yerine makul bir rakam önerebileceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar birbirimize güvendiğimiz bir arkadaşa satacağım 50 100 gibi saçma sapan rakamlar vermek yerine makul bir rakam önerebileceğinizi düşünüyorum.
Ya sence 3 tane 100 liraya alınmış triple a oyun olan, geri kalanı full hentai ve kart kasma gibi saçma sapan oyun bulunduran hesabı kaç paraya satmayı planlıyorsun? Gideceği fiyat bu.

Ya sence 3 tane 100 liraya alınmış triple a oyun olan, geri kalanı Full hentai ve kart kasma gibi saçma sapan oyun bulunduran hesabı kaç paraya satmayı planlıyorsun? Gideceği fiyat bu.

Ne 3 tanesi kardeşim bir sürü oyun var toplasan 500'den fazla ediyor zaten + oyun saatlerim var onlar boşa değil yani oyun içi levellerım itemlerim paralarım var kart oyunlarını yaklaşık 2 yıl önce almıştım çok da kazanmadım onlardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı