Berkay KORKUT
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MacBook Pro
- Meslek
- Öğrenci
2 hafta önce yurt dışı banka kartım ile Steam hesabıma bakiye yüklemek istedim. Halihazırda dolar kullanıldığı için bir problem olacağını düşünmedim. Bu işlemden sonra Steam hesabımı kilitledi. Benden farklı farklı doğrulama istedi, ilk olarak yurt dışı banka kartıma 2 adet bekleyen işlem gönderdiler oradaki değerleri girmemi istediler, girdim. Daha sonra Steam hesabımda daha önce kullandığım banka veya kredi kartı bilgileri, adres bilgileri, telefon numarası bilgileri gibi şeyler istediler onları da detaylı bir şekilde ilettim.
En son pagseguro (BoaCompra) belasına denk geldim. Pagseguro ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, WhatsApp destek ekibine yazdım bana 12 saat sonra dönmüşler ve 10 dakikada isteği kapatmışlar. Steam destek ekibi de ısrarla pagseguro teslim makbuzu istemeye devam ediyor. Bunca şey varken -kart bilgilerim, IP adreslerim, telefon bilgilerim vb.- hala neden saçma sapan bir teslim makbuzu ile uğraştıklarını anlayamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim. Nasıl teslim makbuzu alabilirim bilmiyorum.
Steam destek ekibiyle olan konuşma sırasıyla:
Bu da pagseguro WhatsApp hattının utanmadan yaptığı yanıt:
En son pagseguro (BoaCompra) belasına denk geldim. Pagseguro ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, WhatsApp destek ekibine yazdım bana 12 saat sonra dönmüşler ve 10 dakikada isteği kapatmışlar. Steam destek ekibi de ısrarla pagseguro teslim makbuzu istemeye devam ediyor. Bunca şey varken -kart bilgilerim, IP adreslerim, telefon bilgilerim vb.- hala neden saçma sapan bir teslim makbuzu ile uğraştıklarını anlayamıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim. Nasıl teslim makbuzu alabilirim bilmiyorum.
Steam destek ekibiyle olan konuşma sırasıyla:
Bu da pagseguro WhatsApp hattının utanmadan yaptığı yanıt: