Steam Hesap kilitlendi

rosho

Hectopat
Yakın zamanda arkadaşım Steam hesabını dolandırıcılara kaptırıp kurtarmıştı ben de dalga geçmek amacıyla Steam profilinin yorumlarına "Click here for free 20$ Steam code" yazmıştım.(herhangi bir link vs. yok. Sonra Steam yorumu silip hesabımı kilitledi. Steam desteğe durumu açıkladım hesabımın kilidi kalkar mı?

resim_2025-03-24_165658635.png

Bu Firmanın politikası ile alakalı sanırım engellemeyi kaldırır ama bir daha yaparsan geçmiştede böyle bir şey yaptığın için sonsuza dek kapatırlar.

Steam işi ciddiye almış helal olsun , durumu izah ederseniz tek seferlik kaldırırlar umarım .

Hocam şimdi hesap da çalınmadı yorumu yazan IP adresi bana ait sonuçta. Beni dolandırıcı sanıp hesabı komple yasaklarlar diye korkuyorum.
Bu Firmanın politikası ile alakalı sanırım engellemeyi kaldırır ama bir daha yaparsan geçmiştede böyle bir şey yaptığın için sonsuza dek kapatırlar.

Steam işi ciddiye almış helal olsun, durumu izah ederseniz tek seferlik kaldırırlar umarım.

Steam üzerinden durumu açıkladım umarım ayrıyeten mail atmamı da talep etmezler.

Yakın zamanda arkadaşım Steam hesabını dolandırıcılara kaptırıp kurtarmıştı ben de dalga geçmek amacıyla Steam profilinin yorumlarına "Click here for free 20$ Steam code" yazmıştım.(herhangi bir link vs. yok. Sonra Steam yorumu silip hesabımı kilitledi. Steam desteğe durumu açıkladım hesabımın kilidi kalkar mı?

Eki Görüntüle 2453125

Steam destek ekibi normal şartlarda anlayışlıdır.

Kanıtlamak kolay olmayacaktır. Sonuçta özel mesaj için profilinize yönlendirme yapıyor olabilirsiniz diye de düşünülebilir ve Steam destek bu noktada ne kadar ilgili bilmiyorum. Yine de bol şans.

Hesabım çalınmışken böyle bir mesaj yazılmış dersen açarlar belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı