Epic Games Hesap mailine erişememek

koray0013

Hectopat
Daha fazla  
Hesabın şifresini ve adını hatırlıyorum. Hesabım Epic'te açık değil, başka hesap açık ve şu an istediğim hesaba giremiyorum. Hatta temp maille açmıştım hesabı. O maili de unuttum.

Son düzenleme:
Hata yok direk email hatırlamıyorum hesap ismiyle girme şansım var mıdır?
Ben denemistim kanka destekle iletisime gecip onlar hesaba dogrulama kodu gondermistiler ve mailin ilk ve son harfini/sayisini soylemistiler. Ama yine bulamayinca maalesef alamiyorsun ister ip de ister baska bir sey maalesef gitti o hesap.

Zannetmiyorum reis ancak @support.epicgames.com bu maille iletişime geçebilirsin yazdığım Gmail'e derdini anlat bir de bir şeyler satin aldiysan ve velgesi elindeyse at.

Hesabı temp mailden açmıştım Epic'e de ulaştım birkaç gün önce hesabı olduğu gibi tutmayı tercih ettiler maili hatırlamıyorum zaten temp mail belgede yok bir de bir şey de satın almadım 2 tane bedava oyun var içinde Payday 2 bedava iken almıştım bir de Rocket League. Hesabın mailini öğrenmem gerekiyor Epic'e bunu söylesem maili yazarlar mı bana.

@Pigeon Lord

Hesabı temp mailden açmıştım Epic'e de ulaştım birkaç gün önce hesabı olduğu gibi tutmayı tercih ettiler maili hatırlamıyorum zaten temp mail belgede yok bir de bir şey de satın almadım 2 tane bedava oyun var içinde Payday 2 bedava iken almıştım bir de Rocket League. Hesabın mailini öğrenmem gerekiyor Epic'e bunu söylesem maili yazarlar mı bana.

@Pigeon Lord
kanka cok oyun yok icinde hic takma kafana bosuna desteklede ugrasma bence

@Pigeon Lord
Sorununu basindan sonuna kadar mail olarak gonder. Evet cevap veriyorlar. Ve ayrica fazla oyun yokmus Payday 2 icin degmez. Ben de GTA 5, RDR2 fln var sandim.

Kanka cok oyun yok icinde hiç takma kafana bosuna desteklede ugrasma bence.

Hocam abimle oynuyordum Payday 2'yi şu an oyun 100TL falan dı galiba bir de 200-300 saatim var.

Sorununu basindan sonuna kadar mail olarak gonder. Evet cevap veriyorlar. Ve ayrica fazla oyun yokmus Payday 2 icin degmez. Ben de GTA 5, RDR2 falan var sandim.

Tamam sağ olun yarın sabah denerim. İnşallah olur Payday 2'nin gitmesini istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı