Epic Games Hesap nasıl kurtarılır?

Umtu74837

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
255
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Epic Games'e Google ile giriş yap seçeneğinden giriş yapmaya çalışıyorum fakat girmeye çalıştığım Google hesabını küçükken açtığım için e postayı sallamıştım. O zamanlar ne oyunlar, siteler vs. pek ilgim yoktu. Doğrulamada fazla istemiyorlardı. Şu an kendi Google hesabım olsa da bazı yerlerde hâlâ eski e postayı kullanıyorum. Bu yüzden Epic Games'e girerken e-posta yerine tel numarası ile giriş yapardım. Yakın zamanda hat ile ilgili büyük sıkıntılar yaşadım dolayısıyla Epic Games'e hiç girmedim. Bugün hattı kurtardıktan sonra giriş yapmaya çalışırken hattım sıkıntıda olduğunda tel numarasından doğrulama isteme seçeneği varken bugün yok. Benden E-postamı istiyor ve doğrulama gönderiyor. O e-postaya erişimim olmadığı için yapabileceğim bir şey yok. Desteğe yazmayada e-posta işi sakat olduğundan dolayı çekiniyorum. Kısacası Benden doğrulama istiyor ama sadece telden yapabiliyorum fakat telden doğrulama yapma seçeneği karşıma çıkmıyor.

epic.PNG
 

Dosya Ekleri

  • epic2.PNG
    epic2.PNG
    41 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden çekiniyorsun ki alış veriş yaptıysan kart numarasından dahi senin olduğunu anlayıp sana hesabı verirler, hatta içinde bulunan oyunları söyle kaç saat oynadığını felan tüyo vermen lazım mağdur etmezler. Ben böyle 2 kez hesap kurtardım. Gidip kart numaranı yazma adamlara hesabıma erişemiyorum diye ticket at önce.
 
Neden çekiniyorsun ki alışveriş yaptıysan kart numarasından dahi senin olduğunu anlayıp sana hesabı verirler, hatta içinde bulunan oyunları söyle kaç saat oynadığını falan tüyo vermen lazım mağdur etmezler. Ben böyle 2 kez hesap kurtardım. Gidip kart numaranı yazma adamlara hesabıma erişemiyorum diye Ti.

Pekala dediğiniz gibi yapacağım ancak oyunları kaç saat oynadığımı hatırlamıyorum Steam'deki gibi göstermiyordu en son kullandığımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı