Epic Games Hesap nasıl kurtarılır?

Swixeyes

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim Epic Games hesabım çalındı. Ben de site içinden desteğe bağlandım ve sorunumu belirtip cevapları yazdım. Sonra mailime böyle bir şey geldi tam bu konuları bilmediğim için soruyorum. Aşağıdaki 3 seçenekten birine tıklamak zorunda mıyım? Epic Games'in sitesine girdiğimde ticketıma baktığımda işlemde yazısını görüyorum. Mailime de böyle bir şey geldi bunlardan birine basmak zorunda mıyım?

Dosya Ekleri

• epics.png
    epics.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana yön göstermiş kısacası. Eğer mailine erişimin yoksa hesabını geri alman çok zor. Eğer satın aldığın fatura vb. varsa belki. Tekrar desteğe Ticket açıp sorabilirsin.

Merhaba benim Epic Games hesabım çalındı. Ben de site içinden desteğe bağlandım ve sorunumu belirtip cevapları yazdım. Sonra mailime böyle bir şey geldi tam bu konuları bilmediğim için soruyorum. Aşağıdaki 3 seçenekten birine tıklamak zorunda mıyım? Epic Games'in sitesine girdiğimde ticketıma baktığımda işlemde yazısını görüyorum. Mailime de böyle bir şey geldi bunlardan birine basmak zorunda mıyım?

Hayır onlar anket sistemi.

Elinizde hesaptaki oyunların faturaları bulunuyorsa hesabı kolayca geri alabilirsiniz.

Hiçbiri işine yaramacak büyük ihtimalle.

İşine yarar, eğer kendisiyle ilgili olanı bulup istenilen bilgileri verirse (sitenin domainine dikkat edilmesi gerekiyor çünkü hesabı çalan kişi ticketi görüpte böyle bir şey yapmış olabilir diye düşünüyorum) Epic Games'te bu durumla ilgili yardımcı olursa çok kolay alır.

Sana yön göstermiş kısacası. Eğer mailine erişimin yoksa hesabını geri alman çok zor. Eğer satın aldığın fatura vb. varsa belki. Tekrar desteğe Ticket açıp sorabilirsin.

İlk mail bende tüm faturalarda mevcut

Elinizde hesaptaki oyunların faturaları bulunuyorsa hesabı kolayca geri alabilirsiniz.
Bulunmaktadır hepsi ilk mailde hala bende site tickıtıma girip cevap verildiğini gördüm attığım ssi yazmışlar bende sorununu bunalt çözmedi yazdım

Böyle bir yanıt ekledim bir de kaç günde bakılıyor önce ben mail attım faturalarına kadar yazdım kartın son 4 hanesine kadar ondan 3 gün cevap gelemyince siteye bağlandım

Dosya Ekleri

• IMG_5805.png
    IMG_5805.png
    142,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı