Hesap numarasından para gelir mi?

BAY Bilal

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, maalesef bu konularda bilgisizim yurt dışına satış yapıyorum. Gulpha Union diye bir siteden kayıt olur, oraya para atacaklarını söylediler. Oraya kadar tamam hoş da bu site benden hesap numaramı istiyor. Normal mi? Soruyorum neden; hızlı olduğu için diyorlar, yardımın için teşekkürler.

Hocam chatgpt'ye sorduğumda çok uzun bir yanıt verdi fakat ben sonuç olarak yazdığı yazıyı buraya atacağım "Şu an için “Gulpha Union güvenli site” diyebilecek hiçbir güvenilir bağımsız kaynak yok. Hatta analizler ve uyarılar bu sitenin yüksek riskli / potansiyel dolandırıcılık olduğuna işaret ediyor. Bu yüzden sizin yerinizde olsam — paranızı ve banka bilgilerinizi riske atmaz, bu tür taleplere temkinli yaklaşıp alternatif, güvenilir yöntemler arardım." Yani çok güvenilir bir site değilmiş bu şekilde dolandırıcılık çok fazla oluyormuş onun için siz bildiğiniz ödeme yöntemlerinden şaşmayın derim ben. Ayrıca bu tarz ürün satış ticaretlerinde ödemeyi satıcı kişi belirler alan müşteri değil eğer müşteri ben burası üzerinden ödeme yapmak istiyorum gibi bir şey sunuyorsa o adamdan uzak durmanızı öneririm.

Selam arkadaşlar, maalesef bu konularda bilgisizim yurt dışına satış yapıyorum. Gulpha Union diye bir siteden kayıt olur, oraya para atacaklarını söylediler. Oraya kadar tamam hoş da bu site benden hesap numaramı istiyor. Normal mi? Soruyorum neden; hızlı olduğu için diyorlar, yardımın için teşekkürler.
Gulpha Union ilk defa duydum.
Western Union çakması gibi duruyor.!!

Uption hesap açıp Avrupa IBAN hesap bilgisine sahip olun..
Yada dolar bazlı Amerikan IBAN/Hesap bilgisine sahip olabilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı