Hesap satımından sonra dava açılabilir mi?

Efe demirciii

Centipat
Daha fazla  
Selam, bir internet sitesinden daha önce onlarca kez el değiştirmiş bir hesap sattım hesap geri alınmış. Bu durumda adıma dava açılacağı söyleniyor. 200 TL'ye sattığım hesap için 1000 TL isteniyor. Bu durumu bilen bir kişi yardımcı olabilir mi, ne yapmam lazım? Parayı ödemeliyim. Nereye kadar gider dava açılsa bile masraflar 1000 TL'yi geçer mi? Hiçbir suçum yok, hesap nasıl geri alındı bilmiyorum. Ben hiçbir şey yapmadım hesabı 03.09.2021 tarihinde satmıştım bana bu sabah mesaj geldi.

Hesabın geri alındığını kanıtlamadıysa ve seni tehdit ediyorsa tehdit mesajını mahkemede kullanabilirsin. Ve evet masraflar 1000TL'yi geçer ama eğer davayı kazanırsan tazminat talep edebilirsin ve tazminatı almadan avukatın parasını vermene gerek yok.

Hesabı siz sattığınız için siz muhattap kabul ediliyorsunuz, 1000 lira olmasının sebebi büyük ihtimalle satın alan kişinin o hesaba yaptığı harcama. Sanırım dediğiniz siteyi biliyorum, blöf yapmıyorlar dava açılır ancak nasıl sonuçlanır bilmiyorum, Şikayetvar'da aynı sorunu yaşayanlarla iletişime geçip nasıl bir yol izlediklerini öğrenin.

Bu olaylarda dava açma çok fazla oluyor ayrıca Riot hesabı olduğu için olaya Riot'un dahil olma ihtimali var. Sıkıntılı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı