Hesap satış sitesi nasıl yapılır?

OrkunErkmen

Kilopat
Merhabalar. Valorant hesap satış için birkaç gündür script arıyorum ancak istediğim yok hiçbir yerde. Ben de satın almaya karar verdim.
Şartlarım:
İlana koyduğum hesabın 7/24 alınabilir/alındığında da hesap bilgilerinin otomatik olarak verilebilir bir script olması.
Sanal posu bu otomatik teslim sistemine bağlayıp vermesi veya bu otomatik teslimat sistemini nasıl yapacağımı söylemesi.
(Ek olarak siteyi kurarken yardım ederse çok güzel olur.)
Şu an sadece yaptığım şey domaini almak ve hiçbir şey bilmiyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinize yazılımcı kiralayabilirsiniz. Birçok frelancer var yaptırmak istediğinizi işi yapacak. Fiverr, bionluk falan gibi yerlerde bulabilirsiniz.

Ayrıca Riot Games hesaplarının satılması yasal değildir. Siteden başınıza iş alabilirsiniz, bilginize.

Konudan bağımsız herhangi biri siteyi yani seni Riot'a raporlar ise başına bela alabilirsin.
Dostum,Gamesatış/İtemsatış sitelerinin mantığı zaten böyle.Sence davalık birşey olsaydı Valorant hesap satış bölümleri açılır mıydı ?
Kendinize yazılımcı kiralayabilirsiniz. Birçok frelancer var yaptırmak istediğinizi işi yapacak. Fiverr, bionluk falan gibi yerlerde bulabilirsiniz.

Ayrıca Riot Games hesaplarının satılması yasal değildir. Siteden başınıza iş alabilirsiniz, bilginize.

Bir tane site buldum dediğiniz gibi.Teşekkürler

Herkes bol keseden sallamış Riot'la başın belaya girer diye Allah'ım :) 15 yıllık köklü siteler bile bu işi yaparken adama yanlış bilgiler vermeyin arkadaşlar ya. Yasal yaptırımı olsaydı bu köklü siteler bu işlere girer miydi?

Herkes bol keseden sallamış Riot'la başın belaya girer diye Allah'ım :) 15 yıllık köklü siteler bile bu işi yaparken adama yanlış bilgiler vermeyin arkadaşlar ya. Yasal yaptırımı olsaydı bu köklü siteler bu işlere girer miydi?
Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Riot Games tarafından yapılan açıklama belli. Herhangi bir sorunda uğraşan site sahibi olacak. Riot Games'den daha çok kullanıcılarla uğraşır ve gerçekten işsiz ve bilgisiz kullanıcılar olursa davadan davaya gider.

Forumda bu ve benzeri birçok konu görebilirsiniz. O bahsettiğiniz "köklü" siteler de işin farkındalar. Ondan dolayı bu gibi durumlarda sadece tehdit etmekle kalabiliyorlar. Oyun yapımcısı tarafından yapılmaması gerektiği söylenen bir şeyi yapmamasını söyledim sadece. Yapmak isterse de nasıl yapacağını da anlattım. Önemli olan konu sahibinin sorusunu cevaplamak, bu tür polemiklere girmek konunun gidişatını değiştirir. İyi forumlar. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı