serhat123459
Decapat
Merhaba. Hesap satış sitesinden CS GO account satın aldım. 2017 çıkışlı değerli bir hesaptı. Satıcı hesabı satmadan 1 gün önce hesapta hile kullanmış WH kullanmış. Demoyu indirmiştim onu izledim. Daha sonra 11 gün sonra overwatch yedim. Demo elimde hile kullandığı bariz açık. Satıcı hile kullanıp ertesi gün hesabı satıyor. Elimdeki demo hesabı satmadan 1 gün öncesine ait, ve ben hiçbir şekilde hile kullanmadım. Benim tahminim elimdeki demo yüzünden ban yemiş olabileceği. Başlarda çok açık ediyor ve maç sonlarına doğru biraz daha belli etmemeye çalışıyor ama bariz WH kullandığı açık, ve chat mesajlarını okuyunca reportlandığı ve bol küfür yediği belli. Steam'a mesaj attım hangi maçımdan dolayı overwatch yediğimi öğrenmek istiyorum diye ama cevap gelmedi. Sizce ne yapmalıyım. Aradan 11 gün geçmesine rağmen biliyorum ki overwach sistemi ağır işliyor aylar bile sürebiliyor, sizce paramı geri alabilir miyim?
Daha doğrusu ispatlamak için neler yapmalıyım. 11 gün geçmsine rağmen hesabı satmadan 1 gün önceki demo yeterli delil midir?
Daha doğrusu ispatlamak için neler yapmalıyım. 11 gün geçmsine rağmen hesabı satmadan 1 gün önceki demo yeterli delil midir?
Son düzenleyen: Moderatör: