YouTube Hesap sebepsizce aniden kapandı

Gentrex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, sorunum başlıkta da belirttiğim gibi hesabım aniden spam, yanıltıcı mesajlar ve dolandırıcılıktan kapandı. Sorun şu ki uzun süredir hiçbir içeriğe yorumda bulunmadım ayrıyeten videoda paylaşmadım. Hesapta yeni değil 5-6 yıllık bir hesap. Türev videosu izleyip bir iki müzik dinleyip kapattım. Yarım saat sonra girdiğimde telefondan oturum açılmadı bilgisayardan kontrol edince kapandığını öğrenip itirazda bulundum. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250329_024342.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 101

Benim de durduk yere kapanmıştı.

Hesabınız ya başkası tarafından zarar gördü ya da sadece YouTube tarafından yanlış bir tespit.

Muhtemelen hesabınız çalınmış ve çalan kişi bir sürü saçma sapan spam , +18 ve b*his site reklam tarzı videolar yüklemiş ve kapanmış. Bir seferinde bana da aynısı olmuştu 1 2 yıl oluyor daha 2 ay önce aklıma itiraz etmek geldi ve kanal tekrardan açıldı. Kanalıma girdiğimde 50 60 tane Spider-Man'li b*his tarzı videolar vardı. Hepsini kaldırdım. Muhtemelen size de öyle olmuş olabilir. Veya sizin yaptığınız bir şeyden kaynaklıdır.

Hesabınız ya başkası tarafından zarar gördü ya da sadece YouTube tarafından yanlış bir tespit.

Hocam ikincisi olması daha muhtemel çünkü şifrelerim sağlam ve kontrol sağladım az önce şifreyi değiştirdim yine şu anki bu hesapta aynı e postaya bağlı.

Hocam ikincisi olması daha muhtemel çünkü şifrelerim sağlam ve kontrol sağladım az önce şifreyi değiştirdim yine şu anki bu hesapta aynı e postaya bağlı.
Dediğiniz olabilir ama bir kontrol için gmail den bir girişlere bakın isterseniz her türlü tehlikeye karşı

Bunu araştırırken gördüm ama üstte de belirtim kanala bakıyorum can sıkıntısından bir hareketlilik yoktu hocam. Dediğim gibi türev videosu izleyip bi iki müzik dinleyip kapadım bilgisayarı bi yarım saat sonra girince bi baktım hesap gitmiş. İkinci dediğinizde de ben hem bilgisayardan oturum açıkken telefondan da shorts izliyordum ki bunu baya uzun bir süredir yapıyordum bundan kaynaklı olabilir mi? Ama Youtube'un belirttiği sorunda farklı.

Dediğiniz olabilir ama bir kontrol için gmail den bir girişlere bakın isterseniz her türlü tehlikeye karşı
Tekrardan baktım hocam pc ve telefonum dışında başka giriş gözükmüyor.

YouTube'a bir bilet açın ve durumu açıklayın. Diğer ki şirketler gibi otomatik cevap verip reddedip kapatmazlar. Durumu inceleyip gereksizse açarlar zaten. Eğer her şey anlattıklarınla uyuşuyorsa hesabın açılır muhtemelen.

Tamamdır hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

@rxckcity

@Qtubets

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…