Steam Hesap şifre yenileme işlemi sonrası gelen doğrulama mesajı ne demek istiyor?

çaylıkcık

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2022
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben parolamı çok unutan bir insandım hep kolaya kaçıp şifremi unuttum kısmından yenilerdim. Bugün de öyle oldu ve şifremi yenileyemedim ve sonrasında Steam desteğe yönlendirdi. Hesabın bana ait olduğunu göstertmek için tüm bilgileri girdim. Daha sonrasında e-postama şöyle bir mesaj geldi. Bu ne demek oluyor?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240523_205152_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240523_205152_Samsung Internet.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 23
Hesabınızda Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı'yı kullanıyormuşsunuz ancak Steam Destek personeli bu konuda sorun yaşadığınızı fark edince sorunu çözmek için bu korumayı kaldırmış. Şimdi de, hesabınızın güvenliğini artırmak için Steam Guard ayarlarından tekrar Steam Guard Mobil Kimlik doğrulayıcı aktif etmenizi tavsiye ediyor. Standart bir güvenlik önlemi olarak da Steam Guard sıfırlandığı için 15 günlük süreçte hiçbir pazar ve takas işlemi yapamayacaksınız ve eğer mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirmezseniz pazar bekletmeleriyle karşılaşacaksınız.

Daha fazla bilgi ve Steam Guard'ı aktifleştirmek için: Steam Mobil Uygulaması & Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı
 
Hesabınızda Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı'yı kullanıyormuşsunuz ancak Steam destek personeli bu konuda sorun yaşadığınızı fark edince sorunu çözmek için bu korumayı kaldırmış. Şimdi de, hesabınızın güvenliğini artırmak için Steam Guard ayarlarından tekrar Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı aktif etmenizi tavsiye ediyor. Standart bir güvenlik önlemi olarak da Steam Guard sıfırlandığı için 15 günlük süreçte hiçbir pazar ve takas işlemi yapamayacaksınız ve eğer mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirmezseniz pazar bekletmeleriyle karşılaşacaksınız.

Daha fazla bilgi ve Steam Guard'ı aktifleştirmek için: Steam Mobil Uygulaması & Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı

Yani şimdi ben hesabıma ulaiabilecek miyim peki.
 

Geri
Yukarı