MerhabaSteam hesabımı silmek istiyorum fakat arkadaşlarım onları engellediğimi düşünür mü? Bunu ayırt edebilmelerinin bir yolu var mıdır yani? Benim için çok önemli cevap verebilirseniz sevinirim...
Hesabını niye silmek istiyorsun ki?
sevgilim benden ayrıldı dostum. Hesabımdaki çoğu oyun ya onun bana aldığı ya da aile paylaşımından gelen oyunlar o yüzden oynamak istemiyorum. Yalnız oyun oynamayı da hiç bir zaman çok sevmedim. Bir gün seversem yeni hesap açarım.Hesabını niye silmek istiyorsun ki?
hocam bence öyle birşey yapmayın, hesap kalsın zaten bir oyun olmuş en az 200 lira paranızı çöpe atmayın, ama hesabın sizde durması acı veriyorsa ihtiyaçı olan birisine verinsevgilim benden ayrıldı dostum. Hesabımdaki çoğu oyun ya onun bana aldığı ya da aile paylaşımından gelen oyunlar o yüzden oynamak istemiyorum. Yalnız oyun oynamayı da hiç bir zaman çok sevmedim. Bir gün seversem yeni hesap açarım.
Hesap ismini ve şifreni yazda, bir gariban sevinsin.sevgilim benden ayrıldı dostum. Hesabımdaki çoğu oyun ya onun bana aldığı ya da aile paylaşımından gelen oyunlar o yüzden oynamak istemiyorum. Yalnız oyun oynamayı da hiç bir zaman çok sevmedim. Bir gün seversem yeni hesap açarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.