J JustLqth Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Oyun içerisinde seçkin olarak gözüküyor hesabım fakat Steam'de gözükmüyor. Pek takmıyordum fakat Steam'deki seçkini satın alınır mı? Ayrıca bana da CS 2 deneme için davetiye geldi yoksa konu açmazdım.
Oyun içerisinde seçkin olarak gözüküyor hesabım fakat Steam'de gözükmüyor. Pek takmıyordum fakat Steam'deki seçkini satın alınır mı? Ayrıca bana da CS 2 deneme için davetiye geldi yoksa konu açmazdım.
Çözüm Syntax Error 1 Eylül 2023 Bunu diyorsunuz sanırsam. Almaya çalışırsanız zaten sizde olduğu için sadece arkadaşa hediye et seçeneği aktif olacaktır.
Bunu diyorsunuz sanırsam. Almaya çalışırsanız zaten sizde olduğu için sadece arkadaşa hediye et seçeneği aktif olacaktır.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Steam'de seçkin gözükmek tam olarak ne oluyor? Anlayamadım. Artı 0 Eksi
KS KS J JustLqth Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Steam içerisinde seçkin aktif yazıyor. Artı 0 Eksi
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Görsel paylaşma şansınız var mı? Gerçekten anlayamadım, ilk defa duyuyorum. Artı 0 Eksi
KS KS J JustLqth Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Maalesef oyunu şu an güncelliyorum CS2 ile 25GB güncelleme gelmiş. Artı 0 Eksi
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 O zaman maalesef sorununuzu çözmeye yardımcı olamam, ilahi güçlere sahip değilim. Artı 0 Eksi
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 58 Yer Adana 1 Eylül 2023 #7 JustLqth dedi: Maalesef oyunu şu an güncelliyorum CS2 ile 25GB güncelleme gelmiş. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde seçkin görünüyor, Steam içerisinde aktif görünüyor o zaman sorun nedir? Artı 0 Eksi
JustLqth dedi: Maalesef oyunu şu an güncelliyorum CS2 ile 25GB güncelleme gelmiş. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinde seçkin görünüyor, Steam içerisinde aktif görünüyor o zaman sorun nedir?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 11 1 Eylül 2023 #8 Bunu diyorsunuz sanırsam. Almaya çalışırsanız zaten sizde olduğu için sadece arkadaşa hediye et seçeneği aktif olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Bunu diyorsunuz sanırsam. Almaya çalışırsanız zaten sizde olduğu için sadece arkadaşa hediye et seçeneği aktif olacaktır.