Instagram Hesaplar askıya alındı

Yako0

Decapat
Daha fazla  
3 tane hesabım vardı, birinde gezinirken “Hesabınız askıya alındı” diye önüme çıktı. Şikayet edilmiştim, sonra uyarı aldığımı sanıp kapattım. Sonra fark ettim ki diğer hesaplarım da askıya alınmış ve ben de uygulamadan çıktığım için itiraz kısmını yapamadım. Mail gelmişti, maille yapmayı denedim, giriş bilgileri istiyor. Giriyorum, “Böyle bir kullanıcı bulunamadı” diyor. Ne yapmam lazım? En azından şikayet edilmeyen 2 hesabı kurtarmak istiyorum.

Geçmiş olsun, Reddit'te Instagram disabled help, Instagram ve Facebook olarak konulara bakarsanız sayısız insanın bu sorun için toplandığını görebilirsiniz, imza kampanyaları vs var. Instagram hesap kapatma işlerini AI'e devretti ve son birkaç aydır amansız biçimde hesapları kapatıyor, bu hızda giderse insanlar mecburen Instagram'a rakip uygulamalara yönelecek, umarım tez vakitte ülkecek öyle bir geçiş yaparız. Benim de 2 ay önce hiçbir sebep yokken hesabım kapandı ne bir destek var ne muhatap alınacak insan var.

Geçmiş olsun, Reddit'te Instagram disabled help, Instagram ve Facebook olarak konulara bakarsanız sayısız insanın bu sorun için toplandığını görebilirsiniz, imza kampanyaları vs var. Instagram hesap kapatma işlerini AI'e devretti ve son birkaç aydır amansız biçimde hesapları kapatıyor, bu hızda giderse insanlar mecburen Instagram'a rakip uygulamalara yönelecek, umarım tez vakitte ülkecek öyle bir geçiş yaparız. Benim de 2 ay önce hiçbir sebep yokken hesabım kapandı ne bir destek var ne muhatap alınacak insan var.
acil bunu support@instagraö.com sitesine uyarmamız lazım

Hocam arkadaşımda bugün hiçbir şey yokken banlandı. Siz herhangi bir siyasi sempatizanlık dini konulara girdiniz mi?

Öyle konulara girmedim ama küfür etmiştim reportlandı galiba birisiyle tartışmaya girmiştim DM üzerinden.

Ben haksız yere yememiştim üstteki mesajda anlattım ama reportlanan hesabın kapatılması normal ama diğer 2 hesap neden askıya alınıyor onu anlamadım.

Benim de hesabım 3 hafta önce falan kapatıldı, 2 hafta falan kapalı kaldı. Sonra bende şansımı deneyeyim diyip otobüs kartımı alıp selfie çektim gönderdim. Açılması 1-2 saat falan sürdü. Kız arkadaşımın hesabı da kapatılmıştı ona da benim selfie fotoğrafımı gönderdim o da 1 saatte açıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı