Instagram Hesaplar askıya alındı

Yako0

Decapat
Daha fazla  
3 tane hesabım vardı, birinde gezinirken “Hesabınız askıya alındı” diye önüme çıktı. Şikayet edilmiştim, sonra uyarı aldığımı sanıp kapattım. Sonra fark ettim ki diğer hesaplarım da askıya alınmış ve ben de uygulamadan çıktığım için itiraz kısmını yapamadım. Mail gelmişti, maille yapmayı denedim, giriş bilgileri istiyor. Giriyorum, “Böyle bir kullanıcı bulunamadı” diyor. Ne yapmam lazım? En azından şikayet edilmeyen 2 hesabı kurtarmak istiyorum.

Benim de hesabım 3 hafta önce falan kapatıldı, 2 hafta falan kapalı kaldı. Sonra bende şansımı deneyeyim deyip otobüs kartımı alıp selfie çektim gönderdim. Açılması 1-2 saat falan sürdü. Kız arkadaşımın hesabı da kapatılmıştı ona da benim selfie fotoğrafımı gönderdim o da 1 saatte açıldı.

Kral aynısı geldi bende kimliğimi ilk çıktığı zaman direk yeniletmiştim fotoğraf yok bende kimliğin üzerine vesikalık koyuyorum. O zamanda kimlik bilgilerinizi gizleyiniz diyor onları da kağıtla kapatıp denedim bu sefer de sonra deneyiniz diyor. ne yapabilirim otobüs kartım bayağı bir eskidi neredeyse gözükmüyor fotoğrafım.

Kral aynısı geldi bende kimliğimi ilk çıktığı zaman direk yeniletmiştim fotoğraf yok bende kimliğin üzerine vesikalık koyuyorum. O zamanda kimlik bilgilerinizi gizleyiniz diyor onları da kağıtla kapatıp denedim bu sefer de sonra deneyiniz diyor. ne yapabilirim otobüs kartım bayağı bir eskidi neredeyse gözükmüyor fotoğrafım.
Başkasının telefonundan denemek bazen çözüm olabiliyor.

Acil bunu support@instagraö.com sitesine uyarmamız lazım

Neyi uyarmamiz lazim anlayamadim. Bu arada o mail adresine birkac farkli mailden sayisiz mail attim hiçbir cevap alamadim, verified uyelere bile yarim yamalak destek veriliyor veya ban sebebiniz hakli, bir seu yapamayiz deyip kapatiyorlar.

Ağir sebeple suclanan, hiçbir destek bulamayan, ancak bir haber kanali Meta'ya ulasinca " AA kusura bakma yanlış olmus" denip hesaplari geri acilan ogretmen. Boyle sayisiz ornek haber var. Olay cok rezalet ve cok buyuk, toplu bir tepki verilmesi gerekiyor ama henuz bu banlanan insanlar birlesemedi.

Haber

Son düzenleme:
Neyi uyarmamiz lazim anlayamadim. Bu arada o mail adresine birkac farkli mailden sayisiz mail attim hiçbir cevap alamadim, verified uyelere bile yarim yamalak destek veriliyor veya ban sebebiniz hakli, bir seu yapamayiz deyip kapatiyorlar.

Ağir sebeple suclanan, hiçbir destek bulamayan, ancak bir haber kanali Meta'ya ulasinca " AA kusura bakma yanlış olmus" denip hesaplari geri acilan ogretmen. Boyle sayisiz ornek haber var. Olay cok rezalet ve cok buyuk, toplu bir tepki verilmesi gerekiyor ama henuz bu banlanan insanlar birlesemedi.

Haber
Doğru diyorsun insta geriye gidiyor en azından benim daha yeni açtığım hesabım banlandı ana hesabım hala yerinde allaha sükür

Technopat Haberler

Geri
Yukarı